Dezvăluiri despre prima noapte în arest a lui Radu Mazăre

Prima noapte în arest a fost grea pentru Radu Mazăre. Pentru că a ajuns târziu în arestul Capitalei, Radu Mazăre nu a mâncat. Mai mult, au spus surse din rândul anchetatorilor, primarul Constanţei era vizibil nervos şi obosit, informează România TV.

09 apr. 2014, 11:12
Dezvăluiri despre prima noapte în arest a lui Radu Mazăre

Cu siguranţă noaptea de marţi spre miercuri nu a fost cea mai bună pentru Radu Mazăre. De la DNA, edilul a fost dus direct în arestul Poliţiei Capitalei, în miezul nopţii. Potrivit unor surse din Poliţie, Radu Mazăre era vizibil nervos. Nici nu a reuşit să doarmă foarte bine având în vedere de miercuri urmează să se decidă dacă va rămâne închis şi în următoarele 30 de zile, aşa cum cer procurorii de la DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus reținerea pentru 24 de ore a primarului Constanţei, Radu Mazăre, sub acuzaţia de luare de mită. „Banii, primiți în mai multe tranșe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi aparținând unor societăți off shore, conturi deschise la bănci din străinătate, în jurisdicții cunoscute pentru condițiile restrictive privind cooperarea judiciară internațională în materie penală.În schimbul acestor sume de bani, inculpatul Mazăre Radu a efectuat o serie de demersuri ce intrau în sarcina atribuțiilor sale de serviciu (ex. inițierea unor hotărâri de consiliu local, prin care au fost aprobate diverse etape ale procedurii de achiziție sau prin care a fost favorizată societatea comercială reprezentată de inculpatul Morgenstern Avraham)”, se arată în comunicatul DNA.