DEZVĂLUIRI despre relaţia lui Ellie White cu iubitul ei: Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel

Problemele în dragoste ale unei cântăreţe din România par că nu se mai rezolvă. Planificase să se mărite în această toamnă, însă, în loc de căsătorie, viaţa a devenit un şir necontenit de certuri şi neînţelegeri.

30 oct. 2013, 16:11
DEZVĂLUIRI despre relaţia lui Ellie White cu iubitul ei: Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel

Ellie White îşi planificase nunta încă din 2012, eveniment pe care l-a anulat, aparent, pentru a se concentra asupra carierei. În realitate, adevărul pare să fie cu totul altul. Vedeta nu s-ar mai înţelege cu Doru Tinca, bărbatul cu care are un fiu, potrivit libertatea.ro.

Ellie ar avea probleme cu tatăl copilului ei din cauza geloziei şi a faptului că acesta îşi doreşte să controleze afacerile şi cariera artistei, care merg, de altfel, foarte bine.

Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel, iar când sunt împreună, vorbesc strictul necesar (…) Există dificultăţi grave între ei, dar pe plan profesional le merge bine. Nu vor să renunţe la ce au construit şi, astfel, sunt nevoiţi să muncească împreună. Unul fără altul n-ar mai face aceiaşi bani, iar de suferit ar avea fiecare în parte şi cel mai mult fiul lor, Mihai. Amândoi sunt afectaţi, pentru că tensiunile au apărut încă de acum trei luni, chiar dacă în public au ascuns totul pozând într-un cuplu fericit„, au mărturisit prietenii lui Ellie White.