Dezvăluiri din dosarul procuroarei otrăvite. Mărturiile fratelui celei care l-a pus pe Vântu sub acuzare VIDEO

Publicat: Duminică, 03 Ianuarie 2016 19:34 // Actualizat: Duminică, 03 Ianuarie 2016 19:45 // Sursa: romaniatv.net

Sorin Ovidiu Vântu e tot mai aproape de a fi chemat la Parchet pentru declaraţii in dosarul morţii procuroarei care l-a anchetat. Fratele Luminiţei Şega a obţinut redeschiderea dosarului. Familia susţine că femeia a murit prin otrăvire sistematică. Acum, cheia anchetei stă în rezultatele analizelor de ţesut. Acestea vor fi făcute în Austria.

De aproape 9 ani se caută un răspuns în cazul morţii suspecte a procuroarei DNA care l-a anchetat pe Sorin Ovidiu Vîntu. Nici acum acum nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care a murit Luminiţa Şega. Iniţial, anchetatorii nu au chemat la audieri nicio asistentă sau vreun medic din cei care au îngrijit-o pe procuroare.

Ulterior, dosarul a fost redeschis, iar la audieri au fost chemate 80 de cadre medicale, din cele 4 spitale în care a fost internată Luminiţa Şega. Procurorii pot să-l citeze chiar şi pe Sorin Ovidiu Vîntu în perioada următoare.

Citeşte şi Ce ştie Ioana Maria Vlas despre MOARTEA SUSPECTĂ a procuroarei care l-a anchetat pe Vîntu VIDEO

"Important este că, după atâţia ani, s-a redeschis acest caz. Asta înseamnă că au fost temeiuri legale. Trebuie să răspundă cineva... De ce s-a închis dosarul fără nicio declaraţie? Acum, de-abia s-au luat declaraţii de la spitalul în care a fost internată", a declarat pentru România TV Mircea Slavila, fratele procurorului Luminiţa Şega.

Familia suspectează că procuroarea a murit prin otrăvire sistematică. Acum, cheia anchetei stă în rezultatele analizelor de ţesut. Probele prelevate după deshumare urmează să fie trimise în Austria. În funcţie de rezultatul lor va merge mai departe şi ancheta, care a fost redeschisă la insistenţele fratelui procuroarei, care crede că sora sa a fost otrăvită.

Luminiţa Şega este procurorul care l-a pus sub acuzare pe Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul FNI. Pe 16 martie 2005, ei i s-a făcut brusc rău în biroul de la DNA. A început să se zvârcolească pe podea, acuzând dureri groaznice de cap. Au urmat analize peste analize, operaţii în ţară şi în străinătate. În iulie 2006, Luminiţa Şega a murit, iar analizele toxicologice au arătat că ea ar fi fost otravită timp îndelungat cu aluminiu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 ian 21:34
...a obţinut redeschiderea dosarului. Familia susţine că femeia a murit prin otrăvire sistematică. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
03 ian 19:52
... Sorin Ovidiu Vântu e tot mai aproape de a fi chemat la Parchet pentru...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H