Dezvăluiri din spatele gratiilor. Ce făceau Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan şi Sile Cămătaru în Arestul Capitalei

Daniel Neacşu, un apropiat al Clanului Sportivilor, recent eliberat din arest, a povestit cum îşi ocupau timpul colegii săi de detenţie Dorin Cocoş, Sile Cămătaru şi Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti". Spre exemplu, Dorin Cocoş îşi alunga plictiseala jucând şah cu Sile Cămătaru.

RomaniaTV.net
17 iun. 2015, 07:37

Daniel Neacşu, zis și Cioară, a avut companie selectă în Arestul Capitalei. Bărbatul a povestit că Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan și Sile Cămătaru, colegii săi de celulă, s-au adaptat, de voie-de nevoie, condiţiilor de detenţie.

Citeşte şi: Bica, Cocoş şi Videanu, la ICCJ. Fosta şefă DIICOT: Par a fi periculoasă, dar nu-i aşa

„Erau puternici pentru că nu aveau ce face şi, în consecinţă, asta era o realitate, că nu aveau ce face (…) Acolo aroganţa, la modul în care îţi doreşti şi vrei să fii arogant, o laşi afară, la intrarea în arest”, a mărturisit Daniel Neacşu.

Cum nu aveau ce face cât era ziua de lungă, cei trei îşi alungau plictiseala jucând table, rummy sau şah, potrivit wowbiz.ro

„Şah juca Pinalti şi cu Sile. Cocoş juca foarte bine cu Sile Cămătaru şah”, mai spune Daniel Neacşu.

Vedetele din celula în care a stat Daniel Neacşu se află acum în arest la domiciliu. Daniel Neacşu a ajuns în spatele gratiilor suspectat ca şi-ar fi şantajat soţia, modelul Beatrice Tican, cu fotografii XXX.