Dezvăluiri explozive despre reţeaua de proxeneţi din Caracal. Cum le supravegheau pe minorele pe care le obligau să se prostitueze

Au apărut noi dezvăluiri din dosarul patronilor clubului din Caracal reţinuţi de procurorii DIICOT pentru că exploatau sexual mai multe minore. Potrivit cancan.ro, anchetatorii au descoperit cum le supravegheau aceştia pe fetele care îşi foloseau „farmecele” până cădeau de oboseală.

14 feb. 2020, 07:03
Dezvăluiri explozive despre reţeaua de proxeneţi din Caracal. Cum le supravegheau pe minorele pe care le obligau să se prostitueze

Patronii localului, dar şi alţi angajaţi, aveau instalate pe telefoanele mobile aplicaţii de monitorizare video, prin camerele conectate la internet ale localului. Astfel, fetele erau supravegheate non-stop.

Atât numita Tufiş Corina Ştefania, cât şi numita Tufiş Alina Bianca, cumnata primeia, sunt preocupate intens de activitatea clubului, urmărind foarte des camerele de luat vederi montate în interiorul clubului, prin intermediul aplicaţiei mobile, pentru a vedea mişcările fetelor şi ale clienţilor, în scopul de a monitoriza atent încasările şi de a preveni orice încercare de a fi cumva păcălite, astfel cum reiese din convorbirile telefonice din data de 05.09.2019, la ora 23:27:52, purtate între cele două, interceptate în cauză şi redate cu titlu probator în cuprinsul referatului„, se arată în dosarul trimis instanţei de judecată, din care citează cancan.ro.

Citeşte şi Grupare de proxeneţi, destructurată de DIICOT. Şapte persoane au fost reţinute

Gruparea din Caracal are un puternic caracter de clan, persoanele implicate fiind în relaţie de rudenie între ele. Totul este dovedit de interceptări şi înregistrări ambientale. „Implicarea numitei Tufiş Alina Bianca în cadrul grupului infracţional organizat este evidentă şi din următoarea convorbire purtată de aceasta cu o prietenă, în ziua de 19.10.2019, la ora 16:37:49, Tufiş Alina Bianca, precizând unei prietene că de club se ocupă ea şi solicitându-i acesteia să-i recomande dansatoare, asigurând-o totodată că totul e super OK.

Conlucrarea strânsă între cei doi fraţi Tufiş este reliefată şi de convorbirea din data (…) de la ora 00:26:49. în care Tufiş Gicu o avertizează pe sora sa, Tufiş Corina Ştefania, să le scoată din club repede pe cea blondă – (…) şi pe (…), ştiind că acestea sunt minore, activitatea lor în interiorul clubului fiind una ilegală, motiv pentru care doresc îndepărtarea cât mai rapidă a acestora, dar şi aducerea înapoi la muncă, atunci când pericolul a trecut„, se mai arată în documentele obţinute de cancan.ro.

Potrivit anchetei DIICOT, începând cu anul 2017, în orașul Caracal s-a constituit un grup infracțional organizat, care, sub paravanul unui club de noapte, ar fi recrutat tinere minore în vederea participării la spectacole pornografice sau în scopul obligării la practicarea prostituției. În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că minorele erau obligate să învețe să danseze la bară, să determine clienții să consume de la bar cât mai multe băuturi și, în cazul în care aceștia doreau să întrețină relații sexuale, îi conduceau în diferite separeuri unde, contra sumei de 200 lei, întrețineau raporturi sexuale, mințind clienții că au vârste cuprinse între 18 și 19 ani.