Dezvăluiri INCENDIARE. Cum explică Giani Kiriţă eliminarea Dianei Belbiţă de la EXATLON

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri despre fosta sa colegă din echipa faimoșilor de la Exatlon România, Diana Belbiță.

22 apr. 2018, 10:50
Dezvăluiri INCENDIARE. Cum explică Giani Kiriţă eliminarea Dianei Belbiţă de la EXATLON

Diana Belbiță a fost eliminată din echipa Faimoșilor de la concursul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Colegii ei de echipă au comentat pe marginea eliminării acesteia, dar au vorbit și despre comportamentul acesteia din ultima vreme la competiția respectivă.

Giani Kiriță, care a făcut-o să plângă pe Diana Belbiță, a fost foarte categoric în privința fostei colege de echipă.

„Diana a avut niște ieșiri necontrolate. A vrut să facă pe victima, asta a costat-o mult! O lua pe Larisa, se ducea lângă Geanina apoi. Se vede urât! Acum era cu tine, după aia o lua pe Geanina. Gata, nu mai suntem prietene toate? Hai să vorbim toate trei, nu ne lua separat. Ne-a surprins puțin. Dar, până la urmă, cum îți așterni, așa dormi”, a mărturisit Giani Kiriță.

„A fost o mare surpriză. Nu îmi explic! Am fost șocată! Pe Diana o vedeam în finală, o persoană foarte puternică.Tensiunile au fost între Diana și băieți”, a declarat și Larisa din echipa Faimoșilor.

„Nu ne așteptam ca Diana să fie eliminată, dar important este că tensiunea s-a dus. S-a dus această tensiune. Echipa se rupsese un pic, dar ne-am revenit. Suntem bine”, a afirmat și Valentin Chiș, cunoscut drept Bruce, potrivit libertatea.ro.