Dezvăluiri INCENDIARE: Vladimir PUTIN urmează să fie „DEBARCAT” şi ÎNLOCUIT cu un FSB-ist cu FAŢĂ UMANĂ

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB) ar avea în pregătire un proiect pentru înlocuirea primilor oameni în stat cu 'figuri politice noi', dezvăluie jurnalistul rus de opoziţie Aleksandr Sotnik, cu referire la 'propriile surse', pe pagina sa de Facebook, citată marţi de publicaţia ucraineană Obozrevatel, potrivit Agerpres.

18 nov. 2014, 10:26

‘După eşecurile în planul politicii interne şi externe, în pofida propagandei de stat dezlănţuite în presa oficială de stat din Rusia, bonzii de la Lubianka (sediul FSB, în epocă – al KGB) au înţeles clar: este nevoie urgentă de o ‘schimbare de portret”, scrie Sotnik, care nu a dorit să-şi dezvăluie sursele.

Ultimele înfrângeri zdrobitoare ale lui Putin în domeniul politic, în contextului actualului embargo occidental ca urmare a rolului Rusiei în criza ucraineană, i-ar fi determinat se pare definitiv pe aceştia să accelereze ‘resetarea sistemului’ în Rusia, susţine el, fără alte detalii la ‘gruparea’ din FSB care ar conspira pentru debarcarea lui Putin, informează Agerpres.

‘Din păcate, nu am detalii despre scenariu şi despre modul în care va decurge totul, dar am convingerea că în timpul apropiat vom fi martori ai unei ‘schimbări în pachetul de cărţi de joc’ de la Kremlin’, susţine jurnalistul rus, adăugând că deja se pregătesc ‘jucători de poker promiţători’ pentru ‘principalele roluri’.

Citeşte şi Declaraţii ŞOCANTE: Adevăratul MOTIV invocat de PUTIN pentru plecarea PRECIPITATĂ de la summit-ul G20

‘În curând, lumii îi va fi dezvăluit un ‘nou politician de perspectivă şi sclipitor, capabil să asfixieze hidra corupţiei’ sau cu alte cuvinte ‘un FSB-ist cu faţă umană”, mai spune el, specificând că nu cunoaşte identitatea noului aspirant la fotoliul de la Kremlin.

‘Nu mi s-a spus numele acestei persoane. Mi s-a spus doar că nu este în vârstă şi că are grad de colonel, că urma să treacă în rezervă încă în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, unde a fost responsabil de securitate. În prezent, împreună cu alţi candidaţi ‘se pregăteşte cu seriozitate pentru viitoarea preşedinţie’, mai spune Sotnik.