Dezvăluiri INCREDIBILE despre Steve Jobs: Era un DESPOT, NU şi-a recunoscut FIICA şi îi ÎNJOSEA pe toţi

Publicat: Marţi, 15 Octombrie 2013 21:37 // Actualizat: Miercuri, 16 Octombrie 2013 11:51 // Sursa: romaniatv.net

Chrisann Brennan l-a cunoscut pe Steve Jobs în 1972, când amândoi erau studenţi. După o relaţie de cinci ani s-au despărţit, când ea era însărcinată cu Lisa.

Jobs a negat mereu că ar fi tatăl Lisei, totuşi un test de paternitate făcut în 1979 a confirmat că Lisa este fiica lui, aminteşte 7sur7.be.A plătit lunar 500 de dolari pensie alimentară, susţinând în continuare că nu este tatăl fetei. Chrisann  Brennan încearcă astăzi să restabilească adevărul, aşa cum îl vede ea, în cartea "The Bite in the Apple: A Memoir of My Life with Steve Jobs", care va fi lansată pe 29 octombrie.

"Când ne-am mutat împreună la Cupertino, Steve nu a vrut să stea numai cu mine. Voia ca prietenul lui, Daniel, să locuiască cu noi, să fie un fel de tampon la problemele noastre, la tot ce nu mergea între noi. Eram teribil de îndrăgostiţi unul de celălalt, dar, în acelaşi timp, ne şi puteam plictisi de moarte în doi. Nu voia nici să dormim în aceeaşi cameră, aşa încât a ales camera din faţă, să joace rolul căpitanului de navă. Voia mereu să îi controleze pe ceilalţi. Dar, după numai o lună, m-a alungat din cameră, dându-şi seama că eu făcusem o afacere mai bună: camera era mare, avea baie separată şi liniştea curţii. Am fost umilită şi scandalizată", scrie Chrisann Brennan, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Filmul despre Steve Jobs, proiectat la festivalul Sundance VIDEO

"În pofida faptului că nu dormeam în aceeaşi cameră, am petrecut nopţi de dragoste de neuitat. După 15 ani, Steve m-a sunat pe neaşteptate să îmi mulţumească pentru momentele frumoase petrecute împreună. Am fost uimită", adaugă ea. "Felul în care am trăit cu el a fost foarte diferit de ceea ce îmi imaginasem. Nu ştiam niciodată cum să mă comport. Am avut suişuri şi coborâşuri extreme. Steve voia să fie şeful. Juca să câştige cu orice preţ. Îi plăcea să îşi bată joc de oameni, să îi înjosească. Îmi aduc aminte de lipsa lui de fair-play, fie că a fost vorba de viaţa profesională, fie de sfera privată", a mai scris iubita din tinereţe a lui Steve Jobs.

"Voia să îmi fie îndrumător spiritual. Îi plăcea să se autoglorifice. Steve era poate avansat din punct de vedere spiritual, dar, din punct de vedere emoţional, era subdezvoltat. Era invidios pe mine pentru că îmi păstram propria putere şi perspicacitate şi nu reuşea să îmi fie guru. Se credea superior în toate. Chiar şi spălatul vaselor i se părea înjositor. Intrase într-o lume a elitelor, superioară celorlalte. Mai târziu, Steve mi-a spus că încep să am cam multe riduri pe frunte şi mi-am dat seama că încerca în acest fel să mă subjuge inducându-mi o imagine negativă asupra mea şi asupra celorlalţi", arată Chrisann Brennan.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

"Steve îi înjosea pe toţi: salariaţii lui, chelnerii din restaurante, pe mine...Nu se putea opri să îi critice pe toţi. Era despotic şi se servea de inteligenţă ca de o armă. Am început să înţeleg atunci cât putea să fie de genial şi de îngrozitor în acelaşi timp", se mai poate citi în cartea iubitei din tinereţe a lui Steve Jobs.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 oct 10:35
Răspunde | Votează email 0 email
buna gluma
Aha , facea pe superioru cu ea, desi era exact invers, adica ea ii era superioara lui, cam asta vrea sa spuna nu? Si asa-zisul geniu ii mai si invidia ei superioritatea. Buna de tot!
16 oct 01:00
...studenţi. După o relaţie de cinci ani s-au despărţit, când ea era însărcinată cu Lisa. Citește mai departe…

...
15 oct 21:52
...După o relaţie de cinci ani s-au despărţit, când ea era însărcinată cu Lisa. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H