DEZVĂLUIRI incredibile: Dragomir, acuzaţii grave la adresa lui Mircea Sandu

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit la Dolce Sport despre alegerile de la Federație și a făcut un pronostic extrem de sumbru pentru viitorul fotbalului românesc.

04 ian. 2014, 16:43
DEZVĂLUIRI incredibile: Dragomir, acuzaţii grave la adresa lui Mircea Sandu

Dumitru Dragomir este convins că actualul președinte al FRF, Mircea Sandu, a avut un rol împortant în schimbarea sa. Mai mult, avertizează că Sandu va conduce în continuare Federația, din umbră, dacă Gică Popescu va fi ales în funcția de președinte la alegerile din primăvară.

„Mircea Sandu a facut o strategie nemaipomenita, mai ales prin darea mea afara si prin numirea lui ca presedinte de onoare acolo… Nu stiu cat suporta Gica Popescu treaba asta, dar nu cred ca are sange in instalatie sa il deranjeze pe Mircea Sandu. Federatia va fi condusa din umbra tot de Mircea Sandu, numai ca nu va avea raspunderea, nu va raspunde mediatic in fata nimanui.

Eram o nuca foarte tare pentru Sandu. Numai in ultima sedinta a Comitetului Federal, cand nu am fost de acord cu aceea suma de 250 de mii de euro pe care a dat-o presedintelui CCA, in caz ca il da cineva afara… Acesta este un abuz in serviciu incalificabil si au fost multe…. Mai ales atunci le-a dat afara pe Timisoara, Oradea, Bistrita… Eu m-am certat cu el la cutite, l-am jignit in Comitetul Executiv, pentru ca intr-adevar facea multe greseli. Eu l-am oprit de la multe greseli, dar asta m-a costat”, a povestit Dragomir pentru Dolce Sport.