Dezvăluiri incredibile la 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Ultimul gest făcut de artistă înainte să se sinucidă

Mălina Olinescu, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, s-a sinucis pe 12 decembrie 2011, iar moartea sa a stârnit numeroase controverse. Acum, după 11 ani, iese la iveală un detaliu cutremurător al tragediei.

12 dec. 2022, 11:03
Dezvăluiri incredibile la 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Ultimul gest făcut de artistă înainte să se sinucidă
Dezvăluiri incredibile la 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Ultimul gest făcut de artistă înainte să se sinucidă

Dezvăluiri incredibile la 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Artista avea doar 37 de ani în momentul în care a decis să-şi ia viaţa, iar acum s-a aflat că tatăl ei, Boris Olinescul, s-a sinucis în acelaşi mod, în 1981, după ce s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia și care se afla la etajul 10, scrie Fanatik! La 30 de ani de la momentul morții tatălui său, Mălina Olinescu a luată decizia radicală de a încheia toate socotelile cu viața și s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia!

Citeşte şi: Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

Confrom anchetatorilor, Mălina Olinescu s-a închis în propria cameră în ultimele sale clipe de viață și s-a înconjurat de multe sticle de alcool, dar și de medicamente. „În urmă cercetării locuinței, în interior au fost găsite cele două rânduri de chei ale apartamentului. Ușa era încuiată și asigurată pe interior, cheile fiind în broască, al doilea rând de chei fiind găsit în apartament. În dormitor au fost găsite mai multe rețete medicale, folii de medicamente, mai multe sticle de băuturi alcoolice (unele goale, altele consumate parțial), precum și un singur pahar folosit. Decedată era îmbrăcată în haine de casă, papucii fiind găsiți în balcon, în dreptul balustradei”, se arată în comunicatul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Citeşte şi: Detalii șocante ies la iveală despre sinuciderea Mariei, fata preotului din Maramureș. Avea o relație interzisă cu fiul primarului care ar fi șantajat-o cu poze compromițătoare postate pe internet

Călin Geambașu, bunul prieten al Mălinei Olinescu, este și acum convins că există prea multe lucruri ascunse în ceea ce privește moartea cântăreței. Acesta susţine că misterul morții Mălinei Olinescu va fi deslușit abia atunci când se va face lumină în ceea ce privește relația pe care Doina Spătaru o avea cu fiica ei. „Ea pozează în mamă suferindă, pentru a impresiona, însă chiar Doina este cea care „a sinucis-o” pe Mălina, dorind să-și ascundă erorile de mamă neasumată și efectele generate în timp. Ne-a făcut să credem cam ce i-ar fi convenit ei, pentru a se disculpa mascat”, a declarat Călin Geambașu.