Dezvăluiri inedite făcute de Teo Trandafir despre mama sa. Ce relaţie are cu adevărat prezentatoarea cu femeia care i-a dat viaţă!

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, iar românii din lumea întreagă o apreciază şi o îndrăgesc necondiţionat.

19 oct. 2021, 10:01
Dezvăluiri inedite făcute de Teo Trandafir despre mama sa. Ce relaţie are cu adevărat prezentatoarea cu femeia care i-a dat viaţă!

Dezvăluiri inedite făcute de Teo Trandafir despre mama sa. Deşi o vedem pe micul ecran de atâţia ani, vedeta şi-a ţinut departe de sticlă viaţa personală şi rare ori a vorbit despre persoanele dragi.

Dezvăluiri inedite făcute de Teo Trandafir despre mama sa

Recent, în cadrul unui interviu a făcut dezvăluiri despre mama ei. Aceasta spune că relația cu mama ei este destul de complicată, pentru că femeia nu locuiește aproape de ea.

Citeşte şi: Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”
 

„Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.”, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva.

Teo Trandafir a vorbit, de asemenea, despre cea mai grea perioadă din viața sa, din urmă cu 10 ani, când a fost la un pas să-și piardă viața.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu și nu s-a pierdut niciuna.

Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție…”, a declarat Teo Trandafir.

Citeşte şi: Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta şi-a readaptat total alimentaţia după operaţia de micşorare a stomacului: „Dacă mi se face rău de foame, mănânc pufuleţi. Anunţul făcut de prezentatoarea TV”