Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”

Teo Trandafir a dezvăluit în sfârșit la ce truc trebuie să recurgă în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe după operația de micșorare a stomacului.

26 mai 2021, 20:11
Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”

Teo Trandafir, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit în sfârșit, ce trebuie să facă în fiecare dimineață pentru a-și menține silueta, după operația de micșorare a stomacului. Teo a declarat că ritualul ei include ca imediat după ce s-a trezit din somn, să bea un litru jumătate de apă pe stomacul gol.

Pe lângă regimul alimentar drastic și un stil de viață echilibrat, care implică și mișcare, vedeta de la Kanal D, este adepta fidelă a ritualului matinal în care bea pe nerăsuflate un litru jumătate de apă. Acest obicei este totuși unul destul de dificil de urmat, după cum declară chiar Teo Trandafir.

“Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D, conform Click.

Teo Trandafir nu este singura adeptă a ritualurilor ciudate de menținere a siluetei

Teo Trandafir nu este singura dintre vedete care bea apă pe stomcaul gol dimineața pentru a-și menține silueta. Există și alte femei din show-biz care, dimineața, beau fie apă caldă, fie apă cu lămâie, pentru a scăpa de toxine, a stimula digestia și accelerarea metabolismului. Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc au o siluetă de invidiat și nu se dezic de astfel de obiceiuri.