Dezvăluiri PICANTE din viaţa intimă a lui Michael Jackson! Un candidat pentru Casa Albă SPUNE TOT

Donald Trump şochează pe toată lumea cu afirmaţiile sale. De curând, candidatul pentru Casa Albă a făcut dezvăluiri din viaţa intimă a lui Michael Jackson, despre care spune că l-a cunoscut foarte bine.

RomaniaTV.net
21 feb. 2016, 10:00
Dezvăluiri PICANTE din viaţa intimă a lui Michael Jackson! Un candidat pentru Casa Albă SPUNE TOT

Trump a povestit că regretatul artist şi Lisa Marie Presely, fiica lui Elvis Presley, au petrecut o săptămână într-o cameră din hotelul lui, din care nu au ieşit deloc, iubindu-se nebuneşte.

Îl ştiu pe Michael Jackson foarte bine. A stat în Trump Tower o perioadă îndelungată până când a plecat la Mar-a-Lago. El chiar s-a căsătorit cu Lisa Marie Presley. A stat o săptămână cu ea şi nu au coborât deloc din cameră. Nu ştiu ce au făcut acolo, dar a durat ceva. Oamenii spun că ei nu au făcut-o, dar vă spun eu că au stat acolo o săptămână şi nu au coborât deloc. Foarte puţini oameni îl cunosc pe Michael Jackson, dar el era un tip cu adevărat talentat, care însă şi-a pierdut încrederea. Şi-a pierdut încrederea în sine. Sincer, asta din cauza proastelor operaţii„, a declarat Donald Trump la CNN, potrivit dailystar.co.uk.

Jackson şi Lisa au fost căsătoriţi timp de doi ani, 1994 – 1994, după care au decis să divorţeze. Michael Jackson a murit în 2009 şi de atunci mama acestuia Katherine (84 de ani), este tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael si Prince Michael II, cunoscut si ca „Blanket”.