Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii ’90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a adus în prim-plan culisele unei urmăriri memorabile petrecute pe străzile din București alături de celebrul impresar Ioan Becali. Incidentul, desfășurat acum 28 de ani, a avut toate ingredientele unui film cu mafioţi!

15 ian. 2024, 16:24
Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii ’90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!
Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii '90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

Dezvăluiri senzaţionale despre un episod madiot din anii ’90. Mitică Dragomir a dezvăluit  povestește cum ambii protagoniști s-au angajat într-o urmărire cu mașinile prin întregul oraș. „El a venit după mine. Ne alergam cu mașini frumoase. El avea o mașină de lux, un Mercedes 600, iar eu tocmai îmi cumpărasem un Volvo nou, limuzină”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Mai mult decât atât, în momentul în care s-au oprit, amândoi au coborât din mașini, iar cei doi au scos pistoalele! „Când m-am dat jos, am scos pistolul la el. El era tot cu pistolul. S-a întâmplat acum 28 de ani. Am început să râdem și ne-am luat în brațe”, a mai precizat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Într-o altă situație tensionată, după un meci al Stelei, cei doi s-au confruntat cu alți indivizi în apropierea Cazinoului Victoria de pe Calea Victoriei.

„Eu eram președintele Ligii și veneam de la un meci al Stelei. Steaua făcuse egal, nu se dărâmase stadionul. Sunt povești de 25 de ani. Era acel cazinou pe Calea Victoriei. El era în mașină cu mine și eu conduceam. Am luat stânga fără să semnalizez. Băi, frate, și a venit unul cu o viteză și s-a oprit la un lat de mână de noi. Ne făcea praf! Eu mi-am continuat drumul și m-am dus cu mașina chiar în fața cazinoului unde nu aveam voie, dar noi aveam voie. S-au dat jos din mașină trei indivizi și veneau către noi. Giovanni a zis: „Mamă, ne usucă ăștia. Ne bat!”. Erau toți mari. Aveau doi metri înălțime!”

Bag mâna sub scaun, iau pistolul. „Ce, mă, vreți să ne bateți? Stați să vă dau câte o gaură!”. Au rupt-o în fugă către mașină și unul avea geamul lăsat în jos. Ei ne-au înjurat pe noi, ne-au luat la înjurături și ne băteau de ne rupeau dacă nu… Giovanni intră pe geam. N-am văzut în viața mea așa ceva. Îl bătea pe cel mai mare care era pe scaunul din față. El era jumătate intrat și voia să dea și în șofer. Intrase jumătate. Era cu picioarele pe afară. Ăla a plecat cu mașina. Giovanni era cu jumătate în mașină și dădea din picioare. Giovanni tot îi dădea la pumni ăluia. Am luat-o pe partea cealaltă și m-am dus la șofer. A oprit, l-am tras jos pe Giovanni și i-am spus: „Pleacă repede de aici!”.

Au zburat ăia, nici în ziua de azi nu i-am mai văzut. Cred că erau străini că altfel ne cunoșteau pe mine și pe Giovanni. Eram figuri cunoscute. Numai doi erau străini, unul sigur era român. Cel care conducea era român, pentru că ăla ne înjura. Giovanni e un gentleman. Să știi de la mine că poți să faci cu Giovanni orice fel de afacere. Dacă apucă să promită că intră cu mașina în stâlp, se duce cu mașina în stâlp. Și Gigi Becali din punctul ăsta de vedere, e de cuvânt și el. Sunt oameni de cuvânt”, a povestit Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu l-a demis pe şeful Corpului de Control după ancheta de la CSA Steaua. Premierul va ordona un nou control la clubul Armatei