Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Gică Hagi va împlini peste puțin timp 59 de ani, fiind unul dintre cei mai de succes oameni din fotbal din România.

14 ian. 2024, 15:11
Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare
Ce avere are Gică Hagi, de fapt

Dincolo de performațele sportive, Gică Hagi a acumulat  și o a avere consistentă, care potrivit Top 300 Capital, s-ar ridica la aproximativ 30 de milioane de eruo. Acesta a acumulat milioane de euro în special din afacerile din zona imobiliară, dar și din fotbal.

Citește și: Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi! Suma strânsă e colosală, cei 400 de invitaţi nici nu s-au uitat la bani!

Hagi este principal acționar la Farul și are mai multe investiții imobiliare în județul Constanța, în frunte cu hotelul IAKI. El ocupă poziția 250 în Top 300 cei mai prosperi oameni de afaceri din România.

Primul loc în Capital Top 300, ediția 2023, este ocupat de frații Adrian și Dragoș Pavăl, patronii Dedeman. Cei doi au o avere estimată la 2,9 – 3,2 miliarde de euro.

Pe locul doi se află Ion Țiriac, fostul tenismen de elită al României, se situează în topul celor mai bogați români, cu o avere evaluată între 1.8 și 2.2 miliarde de euro. În același clasament, Daniel Dineș, fondatorul UiPath, ocupă o poziție importantă, având o avere estimată la 1.9 – 2.1 miliarde de euro.

Citește și: Gică Hagi, exemplu de modestie după zeci de ani de carieră. Are un salariu mai mic decât femeia de serviciu. „A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”

Gică Hagi a declarat că are un salariu de doar 500 de euro în calitate de manager tehnic la Farul Constanța, dar compensează prin bonusurile mari.

„Sunt un antrenor cu un cost puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere… Am însă bonusuri mai mari”, spunea Gheorghe Hagi.