Dezvăluiri şi mărturisiri în cazul Caracal. Ce a solicitat presupusul complice al lui Dincă VIDEO

Arete, al cărui nume a fost pomenit în scrisoarea primită de bunicul Luizei, a declarat în direct la România TV că el nu a fost citat niciodată în acest caz și că vrea să fie audiat. Și avocatul Tonel Pop a spus că a făcut mai multe cereri pentru audierea acestuia.

29 oct. 2019, 09:05
Dezvăluiri şi mărturisiri în cazul Caracal. Ce a solicitat presupusul complice al lui Dincă VIDEO

Arete, pe numele său real Dan Butoi, este menţionat ca fiind complice al lui Gheorghe Dincă în scrisoarea anonimă primită de familia Melencu, în care se povesteşte despre răpirea Luizei.

Arete dezminte orice implicare în dispariţia fetelor şi chiar doreşte să clarifice legal acest lucru. „Sunt nevinovat şi chiar cer să fiu audiat. Nu am fost niciodată citat sau audiat, chiar cer sa termine odata porcărie, copiii mei deja nu mai pot să se ducă la şcoala. Chiar cer să fiu audiat. Chiar îmi doresc să termin, ca să vad ce am de făcut, că familia şi copiii sunt foarte afectaţi„, a transmis Arete, prin intermediul România TV.

Citeşte şi Gheorghe Dincă a cedat în anchetă. Monstrul de la Caracal a început să plângă

La rândul său, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, i-a spus lui Arete: „Eu mă minunez de ce până acum nu aţi fost chemat. I-am rugat şi politicos şi formal şi informal şi scris (n.r. să îl cheme pe Arete la audieri), numai să fac protest cu megafon„.