Gheorghe Dincă a cedat în anchetă. Monstrul de la Caracal a început să plângă

Publicat: Marţi, 29 Octombrie 2019 09:00 // Actualizat: Marţi, 29 Octombrie 2019 09:00 // Sursa: romaniatv.net

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a început să plângă la audieri când nu a mai știut să răspundă pe placul anchetatorilor. Mai mult, avocatul familiei Melencu a declarat la România TV că apărătorul monstrului, Claudiu Lascoschi, a avut ieșiri necontrolate în timpul audierilor

Tonel Pop a făcut la România TV noi dezvăluiri din ancheta de la Caracal, oferind amănunte şocante despre comportamentul lui Gheorghe Dincă, dar şi al avocatului acestuia, Claudiu Lascoschi.

"A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casa şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşin. El a vrut să o ducă şi pe gratis. Îl întrebau, "Nu pe gratis?". Şi el spunea: "Ba daaa". Toate intrebarile erau sugerate, a povestit Tonel Pop, de la audieri.

Citeşte şi Ce s-a întâmplat în casa lui Dincă în noaptea răpirii Alexandrei. Informaţii CUTREMURĂTOARE din anchetă

"A fost un alt moment tot în acea audiere, când avocatul lui Dincă, Lascoschi, a început să se isterizeze, a început să tremure, să mă ameninţe. Şi atunci Dincă l-a luat de mânuţă, a început să-l mângâie pe cap: "stai tati, stai liniştit aici", a mai povestit Tonel Pop.

"Pe aceasta chestiune vin şi îl întreb la final pe Dincă: "Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?". Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: "Dom'le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?". Şi au sarit anchetatorii: "Cum nu parfumul?". El s-a pierdut şi a început să se smiorchaie, că nu mai spune nimic", a mai declarat avocatul familiei Melencu, la România TV.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
audieri Caracal avocat dinca Claudiu Lascoschi Ghoerghe Dinca tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H