Dezvăluiri-şoc despre gemenele băgate în frigider. Ce au descoperit medicii în timpul autopsiei

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la Galaţi. Cei doi bebeluşi găsiţi în frigider au fost mai întâi înecaţi, iar apoi au fost băgaţi în pugi de plastic. Mama lor a fost găsită şi ea moartă, în casa. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru pruncucidere.

RomaniaTV.net
15 mart. 2016, 08:02
Dezvăluiri-şoc despre gemenele băgate în frigider. Ce au descoperit medicii în timpul autopsiei

Cele două gemene din Galaţi s-au născut vii şi sănătoase, au spus medicii care au făcut autopsia.

„Aceştia s-au născut vii, iar moartea a survenit ca urmare a asfixierii mecanice prin înec. Moartea numitei ghidionescu.. s-a datorat şocului hemoragic datorat unei naşteri neasistate medical”, a spus procurorul de caz.

Potrivit România TV, imediat după ce au venit pe lume, fetiţele au fost înecate.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă şi concubinul femeii care şi-a pierdut viaţa la câteva ore după ce a adus fetiţele pe lume a fost implicat în uciderea copilelor. Bărbatul a fost deja audiat.

Între timp, Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a mers acasă la femeia, care mai avea alţi şase copii. Copilaşii vor fi consiliaţi psihologic. Femeia, de etnie romă, şi-a ascuns sarcina, iar când i-a venit sorocul a născut singură acasă.

La câteva ore după, femeii i s-a făcut rău. Concubinul său a sunat după ajutor, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Când au întrebat de bebeluşi, salvatorii au avut un şoc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru pruncucidere.