Dezvăluiri ŞOC din scandalul dintre Cristi Boureanu şi fiica lui. „A consumat droguri, de toate”

Scandalul din familia Boureanu ia amploare. În lacrimi, fostul politician spune că regretă că nu a decăzut-o din drepturile părinteşti pe mama fiicei sale. Mai mult, Boureanu susţine că adolescenta obişnuieşte să se îmbete şi să se drogheze. Acum însă Protecția Copilului va face anchetă acasă la el, după ce fata l-a acuzat că a bătut-o.

14 sept. 2016, 05:47

Scandalul cu fiica lui şi fosta soţie l-au marcat pe Cristian Boureanu. Fostul politician a izbucnit în lacrimi în direct la televiror şi a spus care este marele său regret.

Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu FOTO

„Îmi reproşez că nu am avut puterea să o decad pe Irina (n.r. – fosta sotie) din drepturile părinteşti”, a spus Boureanu la Kanal D.

Boureanu susţine că nu este prima dată când fiica lui fuge de acasă ca să se îmbete. Ba mai mult susţine că minora s-ar fi şi drogat: „Eu să văd care dintre voi dacă şi-ar găsi copilul fumând… Ioana a mărturisit că a consumat droguri, de toate”.

Protecţia Copilului s-a autosesizat şi vrea să vadă condiţiile în care este crescută Ioana Boureanu.

Mama adolescentei spune că Boureanu nu este la prima ieşire de acest gen şi că fiica ei încasa bătăi crunte de mică: „Domnul Boureanu este o persoană foarte violentă. Nu este prima oară când a bătut-o. De când era mică. De la doi ani”.

Cristi Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica. Fata de 15 ani urlă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!”

Mai mult se pare că fost soţie a lui Boureanu şi-a dus fiica la IML, au scos certificat medico-legal şi l-au depus la dosarul de la poliţie. Fostul politician e urmărit penal pentru rele tratamente aplicate minorei.