Dezvăluiri ŞOC din vestiarul echipei lui Valentin Dragnea. Cum au intrat mascaţii să-l salte pe antrenorul Marius Baciu VIDEO

Mădălin Ioniţă, preşedintele lui Turris Turnu Măgurele, grupare controlată de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a declarat că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat lui Marius Baciu. Antrenorul echipei dion Teleorman a fost ridicat de trupele speciale din vestiar, imediat după meciul de la Snagov, din Liga 2.

RomaniaTV.net
13 nov. 2019, 16:29

Mădălin Ioniţă a declarat că este exclus să existe vreo legătură între posibilele fapte ale lui Marius Baciu şi club.

„M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul asta a omorât pe cineva. Putea să îi trimită o invitaţie, îl aştepta undeva. Dacă aşa sunt regulamentele nu e treaba mea. Suntem şocaţi toţi. Nu ştiu nimic, dânsul este aici de două săptămâni, habar nu am ce şi cum. Nu ştiu nimic”, a spus Mădălin Ioniţă.

Marius Baciu a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a 17-a a Ligii 2. Dosarul care îl vizează pe Marius Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Tot miercuri, Sportul Snagov a notat, miercuri, într-un comunicat postat pe Facebook, că se dezice de orice legătură cu cazul Marius Baciu.

“Sportul Snagov se dezice în mod oficial de orice legătură cu cazul Marius Baciu şi intervenţia forţelor de ordine. Zvonurile apărute în presă conform cărora echipa primeşte primă de la Petrolul Ploieşti sunt false. Nici Petrolul şi nici alt club nu a motivat echipa noastră financiar, nici acum şi nici în trecut, pentru a încurca un adversar. Aceste acţiuni nu reprezintă Sportul Snagov. Suntem o echipă muncitoare, ne aflăm pe ultimele locuri, aşadar toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului, deoarece orice pas greşit ne apropie de retrogradare. Obiectivul clubului este să se salveze, să câştige cât mai multe meciuri pe căi curate, fără motivaţii financiare venite din partea altor cluburi. Considerăm că acuzaţiile defăimătoare la adresa clubului sunt nefondate. Suntem trişti pentru înfrângerea de astăzi, iar singura noastră preocupare este să pregătim cât mai bine următorul meci şi să luptăm pentru victorie”, se arată în comunicatul celor de la Sportul Snagov.


loading...