Dezvăluiri-şoc după moartea lui Emi Pian făcute de familie. Când a început, de fapt, războiul dintre clanurile Duduianu şi Rinu

Fratele și fiul lui Emi Pian au făcut dezvăluiri incendiare după înmormântarea liderului Duduienilor. Cei doi spun că nu vor să se răzbune, chiar dacă știu că atacul a fost plănuit de mai multă vreme.

10 aug. 2020, 07:47
Dezvăluiri-şoc după moartea lui Emi Pian făcute de familie. Când a început, de fapt, războiul dintre clanurile Duduianu şi Rinu

Fratele și fiul lui Emi Pian au detvăluit că răfuiala dintre clanul Duduaianu și Rinu ar fi început în urmă cu trei ani. Elvis Pian a povestit că a fost la un pas de moarte după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă, acum trei ani în urmă.

Prima reacţie după îmormântarea lui Emi Pian. „Împăratul lumii interlope” vorbeşte despre posibila răzbunare: „Vă spun sigur!”

„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian la Antena 3.

Nicolae Duduianu refuză să creadă că fiul său a murit. De ce a lipsit de la funeraliile lui Emi Pian

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian.

Fratele lui Emi Pian aruncă BOMBA! „M-au tăiat la gât! Au vrut să mă omoare şi pe mine acum trei ani!”

Fratele lui Emi Pian spune că nu caută răzbunare, însă ar vrea ca adevărul să iasă la iveală și ca ucigașul să plătească.

Florin Salam, UMILIT la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-au făcut poliţiştii şi jandarmii, la cererea familiei interlopului VIDEO

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp. Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, au mai declarat cei doi membri ai familiei lui Emi Pian.