Nicolae Duduianu refuză să creadă că fiul său a murit. De ce a lipsit de la funeraliile lui Emi Pian

Nicolae Duduianu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, era așteptat să ia parte la funeraliile fiului său, care au avut loc duminică, însă nu a mai fost prezent.

10 aug. 2020, 05:13
Nicolae Duduianu refuză să creadă că fiul său a murit. De ce a lipsit de la funeraliile lui Emi Pian

Nicolae Duduianu nu ar avea o stare deloc bună. Conform Cancan, la auzul veștii că fiul său a murit, a făcut infarct și doar intervenția promptă a medicilor l-a salvat. Bărbatul a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Conform unor surse din penitenciar, Nicolae Duduianu stă, deocamdată, într-o cameră fără televizor. Bărbatul a suferit un șoc și refuză să accepte că fiul său a murit!

Fratele lui Emi Pian aruncă BOMBA! „M-au tăiat la gât! Au vrut să mă omoare şi pe mine acum trei ani!”

Zilele trecute, George Pian mărturisea că bunicul său nu se simte bine, dar că își va conduce fiul pe ultimul drum. Familia a mers la penitenciar cu toate actele necesare și a solicitat o permisie umanitară pentru Pian Senior. Totuși, ANP a respins solicitarea. Mai mult decât atât, delegația condusă de Vasile Duduianu, zis Grațian, ar fi fost amenințată că, dacă nu părăsește urgent și în liniște curtea închisorii, vor fi chemate trupele de mascați!

Florin Salam, UMILIT la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-au făcut poliţiştii şi jandarmii, la cererea familiei interlopului VIDEO

Oficialii au invocat pandemia de COVID-19 pentru a nu oferi permisie pentru Nicolae Duduianu, dar adevăratul motiv pentru care Pian Senior nu a fost lăsat să plece ar fi un articol de lege care spune că, dacă persoana care solicită permisia este „un membru marcant al lumii intrelope și reprezintă pericol pentru siguranța penitenciarului”, rămâne la latitudinea conducerii dacă i se aprobă sau nu permisia umanitară.