Dezvăluiri șocante: Dana Roba, vedeta atacă de soț în timpul somnului e la ATI! Starea ei critică îi îngrozește pe apropiați

În prezent, Dana Roba se află internată în continuare într-un spital, iar cei apropiați îi adresează rugăciuni neîncetat. Starea sa de sănătate este extrem de gravă, iar medicii rămân rezervați în ceea ce privește prognosticul.

11 iun. 2023, 15:59
Dezvăluiri șocante: Dana Roba, vedeta atacă de soț în timpul somnului e la ATI! Starea ei critică îi îngrozește pe apropiați
Dezvăluiri șocante: Dana Roba, vedeta atacă de soț în timpul somnului e la ATI! Starea ei critică îi îngrozește pe apropiați

Dana Roba, femeia care a fost într-o relație cu Nicolae Guță în trecut, se confruntă acum cu o situație critică, fiind în pericol de a-și pierde viață, în urma unei agresiuni în care soțul ei a lovit-o în cap cu un ciocan. La vârsta de 31 de ani, Dana a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență care a durat nouă ore. Cu toate acestea starea ei rămâne nesigură, iar medicii rămân rezervați.

Citește și: Dana Roba este în stare gravă! Sora ei face apel la rugăciuni

Evenimentul tragic a avut loc pe data de 5 iunie 2023, când soțul Danei a agresat-o cu un ciocan. Dana a fost imediat transportată de urgență la spital, în timp ce agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mai apoi să fie arestat preventiv.

Lidia Roba, sora Danei, menționează că vizitele la spital sunt restricționate de către medici din cauza gravității stării sale de sănătate.

„Bună, fetelor! Ştiu că vreţi să veniţi la Dana în vizită, vă rog să NU veniţi. Medicii au interzis total acest lucru. Orice emoţie sau amintire o poate afecta enorm. Vă mulţumim şi vă ţinem la curent cu starea ei”, a scris Lidia Roba.

Conform informațiilor oferite de către surse medicale, citate de Cancan.ro, se estimează că șansele de recuperare totală ale Danei Roba sunt extrem de mici.

„Este într-o comă uşoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operaţie de nouă ore. Din păcate, şansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune şi că mai este în viaţă”, au spus sursele medicale sub protecţia anonimatului.

Atunci când medicii au sosit la domiciliul Danei Roba pentru a o transporta la spital, în urma unui apel la numărul de urgență 112 făcut chiar de soțul ei, ea se afla într-o stare gravă și era inconștientă. După evenimentul dramatic, mai multe vedete care o cunosc pe Dana, în calitate de make-up artist, și-au exprimat reacțiile, printre acestea numărându-se și Nicolae Guță, fostul ei iubit.

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine. Mai ales dacă au copii. Doamne fereşte! Sunt cei mai afectaţi”, a declarat Nicolae Guţă.

Citește și: Cine e Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o cu toporul în cap pe Dana Roba. Arbitru de fotbal, investitor, antrenor și jucător în ligile inferioare