Dezvăluiri şocante despre fotbaliștii naționalei U20. „Își dădeau coate care să facă primul poze cu Florin Salam!”

Bogdan Lobonț, fost selecționer la echipa națională "under 20", a dezvăluit o întamplare cu fotbaliștii pe care îi avea la lot la o acțiune a lotului național.

07 dec. 2022, 21:44
Dezvăluiri şocante despre fotbaliștii naționalei U20. „Își dădeau coate care să facă primul poze cu Florin Salam!”
Dezvăluiri şocante despre fotbaliștii naționalei U20. "Își dădeau coate care să facă primul poze cu Florin Salam!"

Dezvăluiri şocante despre fotbaliștii naționalei U20. Bogdan Lobonț a dezvăluit cum jucătorii au preferat să facă o poză cu Florin Salam în dauna lui Lucian Sânmărtean și a lui Cătălin Munteanu.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. „A oferit dovezi decisive”

„Depinde de mediul în care crești, în care te dezvolți. Și de gena pe care o ai. Depinde ce exemple urmărești. Nu știu dacă am mai spus cuiva: am avut o acțiune la U20 în noiembrie, eram în recepția hotelului înainte să plecăm la antrenament. N-am absolut nimic cu el și pot să-mi cer scuze că-l dau exemplu. Era prezent Florin Salam în recepție, înainte să plecăm au coborât mulți jucători, mai că își dădeau coate care să facă primul poze cu el. În autocar le-am zis că au lângă ei doi dintre cei mai buni pasatori pe care i-a dat fotbalul românesc, Cătălin Munteanu și Lucian Sânmărtean, nu i-am văzut să se înghesuie la poze cu ei”, a declarat Lobonț la Sport Total FM.

Citeşte şi: Interviu memorabil cu Bănel Nicoliță! Dezvăluiri fabuloase despre fotbal, suferință, bani pierduți și divorț

„Nu e o critică, Florin Salam face foarte bine meseria pe care o face și sunt ferm convins că a muncit foarte mult să ajungă la nivelul la care este. Dar să ne uităm puțin, pe noi înainte ne lua tremuratul când vedeam un jucător de fotbal, acum parcă atenția s-a dus cu totul în alte sectoare. Poate pe de-o parte este și normal, noi adulții trebuie să le creăm mediul propice, dacă nu facem noi asta, n-avem cum sa le cere să facă chestii pe care nici nu le gândesc”, a mai spus Bogdan Lobonţ.