Dezvăluiri şocante despre ÎNVĂŢĂTOAREA de la Şcoala 10: Ne-a tratat ca nişte sclavi! Ne-am simţit umiliţi!

Mama unui elev de la Şcoala nr. 10 din Capitală, acolo unde preda învăţatoarea care le-a cerut bani părinilor elevilor ei pentru cadouri de Crăciun, a facut dezvăluiri despre cadrul didactic care a cerut cadouri de Craciun de la parinti.

07 ian. 2014, 20:04
Dezvăluiri şocante despre ÎNVĂŢĂTOAREA de la Şcoala 10: Ne-a tratat ca nişte sclavi! Ne-am simţit umiliţi!

„Au existat mai multe momente de felul acesta. Am vrut sa imi mut copilul la o alta scoala. Ne-a tratat ca niste scalvi. Ne-am simtit umiliti, jecmaniti, am dat bani pentru tot felul de lucruri. Doamna mi-a transmis ca nu accepta cadouri de grup, ci individual, fiindca vrea sa vada cat de mult o apreciam. A inceput sa ne enumere oameni din scoala cu care copiii intra in contact. Mi-a reprosat ca un copil a vomitat si femeia de serviciu a strans. Ni se cerea bani frecvent„, a spus femeia, potrivit wowbiz.ro.

Vezi şi: CAMERA ASCUNSĂ: Noi înregistrări cu învăţătoarea care cerea bani pentru daruri

Mama baiatului a povestit ca parintii au strans bani pentru a cumpara lucruri in clasa si pentru a plati femeile de serviciu.

Exista cazul unui copil care n-a putut sa fie prezent la serbarea scolara, fiindca parintii nu au avut bani. Mi se pare absolut umilitor acest lucru. Doamna a mai spus ca parintii unor copii le plateste leasingul la masina colegelor ei„, a mai spus aceasta.

CITEŞTE ŞI: Federaţia Asociaţiilor de Părinţi face apel la toţi părinţii să denunţe colecta de bani în şcoli