Fostul pușcăriaș care și-a înjunghiat mortal iubita în fața copilului s-a sinucis

Bărbatul care și-a ucis iubita de 23 de ani în fața fetiței, în București, s-a sinucis la scurt timp după crima înfiorătoare, au transmis oamenii legii.

15 iun. 2021, 15:52
Fostul pușcăriaș care și-a înjunghiat mortal iubita în fața copilului s-a sinucis

O tânără de 23 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată de concubinul ei, un fost puşcăriaş. Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază în locuinţa acesteia din sectorul 6 al Capitalei. În momentul atacului, în casă se aflau copilul femeii – o fetiţă în vârstă de 3 ani și bunica ei. Imediat după crimă, agresorul și-a pus capăt zilelor.

Ionuţ Alexandru Busa, tânărul căutat de poliţişti şi mascaţi după ce a omorât-o pe Andreea, iubita sa, a fost găsit spânzurat în locuința sa.

Vecinii femeii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de poliţişti, medici şi mascaţi la scurt timp după tragedie. Agresorul fugise deja de la locul crimei.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Ea prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Zeci de minute s-au chinuit medicii să o resusciteze pe femeia înjunghiată. Din păcate, nu au reuşit să o salveze.

Ce spun oamenii legii

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

Citește și Femeie de 23 de ani înjunghiată mortal de un fost puşcăriaş, în Bucureşti, în faţa copilului ei. Agresorul este căutat de poliţişti

Citește și Scena terifiantă în care un BMW se rupe în două după ce a intrat cu viteză într-un stâlp în Odessa VIDEO