Dezvăluiri şocante în cazul politicianului ucis. Soţia sa a dispărut fără urmă, imediat după crimă

Fosta soţie a liderului PNL, Milhail Bălăşescu, nu a mai fost văzută de nimeni de la momentul crimei. Potrivit România TV, femeia, care este fiica presupusului asasin, a fost auzită de vecini urlând la tatăl ei, în dimineaţa în care s-a găsit cadavrul. Potrivit unor ipoteze, fosta doamna Bălăşeşcu ar fi putut fi implicată în teribila crimă.

12 sept. 2015, 13:33
Dezvăluiri şocante în cazul politicianului ucis. Soţia sa a dispărut fără urmă, imediat după crimă

Ana Maria Burchel, fosta soţie a lui Mihail Bălăşescu, politicianul ucis în urmă cu opt zile, a fost văzută ultima oară în dimineaţa crimei. Potrivit unor martori, ea ar fi fost auzită vorbind la telefon cu tatăl său şi strigând la acesta, întrebându-l de ce anume şi-a ucis ginerele. Mai mult, martorii susţin că ar fi auzit-o zicându-i tatălui său să se predea imediat poliţiei.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Principalul suspect în acest caz de crimă, socrul lui Mihail Bălăşescu, a dispărut în dimineaţa în care a fost găsit cadavrul politicianului. El a lăsat un bilet în care anunţa că l-a ucis pe Bălăşescu şi că nu va fi găsit niciodată.

Citeşte şi Socrul lui Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă. Criminalul e dat în urmărire generală

Potrivit România TV, nici Ana Maria Burchel, soţia lui Bălăşescu, nu a mai fost văzută din acea dimineaţă. Ea nu a participat nici măcar la înmormântarea soţului său. Este posibili fie ca ea să se ascundă până când tatăl său va fi reţinut, fie pur şi simplu nu vrea să stea de vorbă cu poliţiştii, pentru că este posibil ca şi ea să fie implicată în aceatsă crimă. Până atunci, proprietarii apartamentului în care a fost ucis Mihail Bălăşescu vor să scoată din nou la închiriere această locuinţă. Ei au anunţat că vor să aducă un preot pentru a face o slujbă în acest apartament.

Citeşte şi PRIMELE REZULTATE ale necropsiei lui Mihail Bălăşescu. Cum a fost UCIS politicianul