Dezvăluiri tulburătoare ale fostei partenere de viață a „bancherului lui Putin”: „Acţionează fără să aibă vreo strategie. Distruge doar pentru a-şi hrăni egoul”

Contesa Alexandra Tolstoy, fosta parteneră de viață a bancherului Serghei Pugachev, care multă vreme s-a aflat în anturajul lui Vladimir Putin, a dezvăluit care este atmosfera din jurul liderului de la Kremlin.

18 mart. 2022, 11:43

Miliardarul rus Serghei Pugachev a fost cunoscut ca „bancherul lui Putin‟ înainte de a se îndepărta de Kremlin şi de a fugi din ţară. Putin nu l-a iertat niciodată pentru că l-a trădat. Cunoscându-l îndeaproape pe liderul de la Kremlin, Serghei i-a împărtăşit şi fostei sale soţii multe lucruri interesante din viaţa acestuia la care puţini au acces. Părerea contesei despre Putin este că acesta e „un narcisist fără margini‟, care e în stare de “lucruri incredibile de distructive‟ atunci când se simte ameninţat.

Nu am vorbit niciodată cu el, dar am fost în aceeaşi cameră cu el. Serghei mi-a spus multe despre el şi cred că acţionează fără să aibă vreo strategie de multe ori. E foarte spontan şi face lucruri pentru a-şi hrăni ego-ul. Se speculează mult că e bolnav şi faţa lui umflată pare să demonstreze asta. Amândoi se comportau la fel. Când se află într-un moment delicat, încep să facă lucruri incredibil de distructive. Ce face acum Putin e atât de distrugător pentru Rusia!”, a declarat Tolstoy potrivit Daily Mail.

Dezvăluiri ale fostei partenere de viață a „bancherului lui Putin”

Alexandra locuieşte în Marea Britanie alături de cei trei copii ai ei, Aliosha, Ivan şi Maria. Spune că ea şi fiica ei de 9 ani plâng toată ziua din cauza conflictului declanşat în Ucraina.

Citeste si Cutremurător! Un ucrainean a aflat de pe Twitter despre moartea soției și a celor doi copii: ”Toată familia mea a murit în ceea ce rușii numesc operaţiune specială, iar noi numim război. Nu mai am nimic de pierdut”

Nimic din ceea ce am experimentat până acum nu se compară cu ceea ce se întâmplă în Ucraina și este devastator. Eu şi fiica mea de nouă ani plângem toată ziua. Ceea ce cred că oamenii din Occident nu înțeleg este că fiecare rus are o rudă în Ucraina. Cred că cel mai rău lucru pe care l-am auzit este că părinții ruși își sună copiii în Ucraina și spun „Este îngrozitor, suntem bombardați, ce vom face?”. Și părinții spun: „Nu, nu ești, nu asculta propagandă, am venit să te eliberăm”, povesteşte contesa.

Titlul nobiliar deţinut de Alexandra provine din propria familie. Stră-străbunicul ei a fost Pavel Tolstoi-Miloslavski, care a fost numit conte pentru că i-a servit ultimului împărat rus, Nicolae al II-lea al Rusiei, după Primul Război Mondial.

Contesa l-a întâlnit pe Pugachev în vremea când preda engleza în Moscova, însă ea susţine că cel care i-a devenit soţ şi tată al copiilor ei nu mai era în relaţii foarte bune cu Putin. De fapt, oficialii de la Kremlin l-au acuzat că „sifonase‟ sute de milioane de dolari din Rusia, motiv pentru care oligarhul a fugit în Franţa, unde se pare că s-ar afla şi azi. Pugachev i-a dat afară din casa familiei pe Alexandra şi pe cei trei copii ai lor, iar guvernul rus i-a evacuat pe toţi din vila de 12 milioane de lire sterline din Londra în plină pandemie.

Citeste si Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin! Ce le-a transmis celebrul actor fanilor săi din Rusia VIDEO