Dezvăluiri TULBURĂTOARE despre sinuciderea fostei jurnaliste Ionela Macovei: „A urlat, săraca…”

Fosta jurnalistă Ionela Macovei a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa aruncându-se de la etajul şapte al unui bloc de pe bulevardul Magheru din Capitală. O vecină a mărturisit că a auzit ţipetele fetei.

03 iul. 2014, 07:43
Dezvăluiri TULBURĂTOARE despre sinuciderea fostei jurnaliste Ionela Macovei: „A urlat, săraca…”

A urlat săraca înainte să se sinucidă. Când m-am uitat pe balcon era întinsă pe jos. Eu n-am văzut-o niciodată. Nici nu ştiu de când locuia aici„, a mărturisit Valeria Neacşa pentru libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI Declaraţiile iubitului jurnalistei care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7

Tragedia s-a întâmplat marţi seară într-un bloc de pe Bd. Magheru din Capitală. Tânăra se certase cu iubitul ei, pe care îl cunoscuse în urmă cu şase luni. Supărată, fata şi-a chemat sora să stea cu ea. Numai că a rugat-o pe aceasta să meargă să cumpere apă. Exact când ieşea din bloc, tănăra s-a aruncat de la balconul locuinţei sub privirile neputincioase ale surorii ei. Rănile grave la cap şi coloană i-au fost fatale. Martorii susţin că au auzit o bufnitură, iar mai apoi au văzut-o pe tânără zăcând pe caldarâm, în faţa blocului.

Fata a murit la câteva minute după ce medicii de la ambulanţă au ajuns la locul tragediei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit femeia.