Dezvăluiri uluitoare. Adolf Hitler nu a fost nicio zi treaz pe durata celui de-al Doilea Război Mondial

Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2015 14:04 // Actualizat: Vineri, 11 Septembrie 2015 14:04 // Sursa: romaniatv.net

Scriitorul german Normal Ohrel susţine că Adolf Hitler a fost drogat pe toată durata celui de-al Doilea Război Mondial. În cartea sa "Euforie totală. Droguri în Al Treilea Reich", lansată recent, el descrie cum Fuhrer-ul lua zilnic doze considerabile de metamfetamină, dar şi alte droguri, la recomandarea medicului personal. Stupefiantele nu numai că i-au influenţat deciziile, care s-au dovedit nimicitoare pentru Europa, dar l-au adus în pragul distrugerii.

Hitler a ajuns să fie extrem de interesat de droguri, după ce Theodor Morell a devenit medicul său personal în 1936. Mai întâi, doctorul i-a prescris un medicament pentru a-i calma durerea de stomac, însă curând Fuhrer-ul ajunsese să facă şi injecţii cu metamfetamină. Morell controla atât de bine stările lui Hitler, încât ajunsese de temut în cercul apropiaţilor conducătorului nazist.

Citeşte şi Armele secrete ale lui Hitler utilizau tehnologii uimitoare

În noua carte despre dependenţa de droguri a lui Hitler, autorul spune că între 1941 și 1945, Fuhrerului i s-au făcut numai puțin de 800 de injecții cu metamfetamină și a luat aproximativ 1.100 de pastile. Hitler lua zilnic un cocktail de droguri, iar medicul său îi admnistra uneori chiar şi 20 de injecţii pe zi. Un raport al serviciilor militare americane arată că Hitler, ipohondru din fire, a luat pe durata celei de-a doua conflagraţii mondiale 74 de medicamente diferite. Aşadar, fiind mereu sub efectele diverselor medicamente şi droguri, Hitler nu a fost nicio zi treaz în timpul Războiului Mondial.

Citeşte şi Adolf Hitler nu mânca niciodată fără să se asigure că nu este OTRĂVIT. Dezvălurile unei degustătoare

Cantitatea enormă de stupefiante îngurgitate l-a făcut pe Hitler să ia tot felul de decizii inexplicabile şi i-a afectat clar sănătatea. Începuse să tremure, spre sfârşitul vieţii începuseră să-i cadă dinţii, iar atunci când intra în sevraj mânca mult zahăr. Liderul nazist n-a renunţat la droguri nici în ultimele clipe de viaţă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H