Dezvăluiri uluitoare despre Covid. Un virusolog chinez a publicat dovada că virusul a fost creat în laborator

Virusologul chinez care susținea că are dovada că noul coronavirus - SARS-COV-2 - a fost creat în laborator a publicat raportul care dovedește, în opinia ei, că virusul ar fi putut fi creat în șase luni.

15 sept. 2020, 13:00
Dezvăluiri uluitoare despre Covid. Un virusolog chinez a publicat dovada că virusul a fost creat în laborator

Dr. Li-Meng Yan, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a publicat raportul intitulat „Caracteristici neobișnuite ale genomului SARS-CoV-2 care sugerează o modificare sofisticată de laborator mai degrabă decât o evoluție naturală și o delimitare a rutei sale sintetice probabile„, scrie Daily Star.

În raport, virusologul chinez, care a mai lucrat cu doi specialiști, susține că a observat cum „Covid-19 are caracteristici biologice care nu se potrivesc unui virus de natură animală care apare în mod natural„, ceea ce indică faptul că noul coronavirus este creat de om. Virusologul a publicat raportul, după ce, într-un interviu acordat Loose Woman dintr-o locație secretă, a declarat că SARS-COV-2 provine dintr-un laborator – cel din Wuhan – și că laboratorul este controlat de guvernul chinez.

Tânăra a insistat că teoria potrivit căreia originea Covid-19 a fost o piață din Wuhan este o perdea de fum. „În primul rând, piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură„, a spus Dr. Li-Meng Yan.

Citește și Ţara care a înregistrat prima zi fără decese provocate de COVID, după două luni

Li-Meng Yan, care a declarat că a fost unul dintre primii oameni de știință din China care a studiat virusul Covid-19 la finalul lunii decembrie 2019, susține, de asemenea, că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze.

În aprilie, virusologul a părăsit Hong Kong-ul și a fugit în Statele Unite, susținând că se teme pentru viața ei. „Au șters toate informațiile și au cerut oamenilor să răspândească zvonuri despre mine. Că sunt o mincinoasă, că nu știu nimic, că am ucis un hanster în laborator. Vor încerca să-mi controleze familia și prietenii și apoi, dintr-odată, eu nu voi mai exista„, a declarat Dr. Li-Meng Yan.

Laboratorul din Wuhan a negat acuzațiile virusologului, susținând că nu au fost efectuate cercetări privind transmiterea de la om la om a virusului, susținând că nu există nicio bază științifică care să susțină afirmațiile acesteia.