Dezvăluiri ULUITOARE despre crima din Centrul Vechi. Ce a făcut CRIMINALUL după ce a ucis cu sânge rece

Crima descoperită săptămâna trecută în Centrul Vechi al Capitalei a şocat pe toată lumea. Totul a fost mascat de un incendiu provocat tocmai pentru a face cadavrul să dispară. Doar că acest a fost găsit, iar acum ancheta scoate la iveală detalii uluitoare.

07 iul. 2014, 14:24
Dezvăluiri ULUITOARE despre crima din Centrul Vechi. Ce a făcut CRIMINALUL după ce a ucis cu sânge rece

Criminaliştii au reconstituit asasinatul din Centrul Vechi al Bucureştiului. Dacă iniţial s-a crezut că a fost vorba despre un incendiu la o clădire care găzduia un club, izbucnit în urmă cu două săptămâni, descoperirea unui cadavru carbonizat a răsturnat toate datele. S-a stabilit că persoana decedată era chiar patronul clubului respectiv, care fusese omorât cu un ciocan chiar de partenerul său de afaceri.

La reconstituire, oamenii legii au aflat că Nicuşor Stanciu, aşa cum se numeşte omul de afaceri care fusese dispărut chiar la scurt timp după incendiu, a fost ucis cu sânge rece de partenerul său de afaceri, Vasile Văduva. Pentru a-l ucide, Văduva i-a aplicat victimei mai multe lovituri de ciocan în cap. A fugit apoi de la locul crimei, dar s-a întors acolo de mai multe ori în cele patru zile scurse de la crimă până la incendierea locului unde ascunsese cadavrul, scrie libertatea.ro. Trupul fusese ascuns, înfăşurat într-o pătură, sub podeaua de lemn a camerei. A crezut că focul va şterge toate urmele, dar muncitorii care strângeau resturile rămase după incendiu au descoperit trupul carbonizat.

Sute de clienţi au stat la masa clubului din Strada Gabroveni lângă cadavrul bărbatului ucis de partenerul lui de afaceri şi ascuns sub podeaua barului. Agresorul avea datorii uriaşe la victima sa. Suspectul crimei din Centrul Vechi al Capitalei a fost arestat preventiv.

A ucis pentru bani

Vasile Văduva şi-a ucis partenerul de afaceri cu sânge rece în data de 13 iunie pentru că avea datorii la acesta. L-a lovit pe Nicuşor Stanciu în cap cu un obiect dur, apoi a ascuns cadavrul sub podeaua barului. Timp de câteva zile, cadavrul omului de afaceri a stat ascuns sub podeaua clubului său. După câteva zile, Vasile Văduva a incendiat clubul pentru a ascunde urmele crimei. Bărbatul și-a recunoscut vina în fața polițiștilor, iar vineri a mers la locul faptei și a reconstituit crima.

Vasile Văduva a fost inițial reţinut pentru omor, iar judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis cererea de arestare preventivă. Omul de afaceri și-a recunoscut faptele.

Vasile Văduva, patronul unui club din Centrul Vechi al Bucureștiului a fost reținut de polițiști fiind acuzat de crimă, după ce în clubul său din strada Gabroveni, care a ars în urmă cu trei săptămâni, a fost găsit carbonizat cadavrul partenerul său de afaceri. Din primele informații proprietarul clubului l-ar fi ucis pe Nicuşor Stanciu, iar apoi a dat foc clădirii pentru a-și șterge urmele. Se pare că motivul crimei sunt datoriile pe care victima le avea către parternerul său de afaceri.

Citeşte şi: SCENARIU MAFIOT. Om de afaceri, UCIS şi INCENDIAT în propriul club VIDEO

Cei care deţin cafenele în zonă au rămas şocaţi atunci când au aflat că patronul a fost ucis de asociatul său. Oamenii spun că cei doi nu ar fi avut niciodata vreun conflict.