Dezvăluiri uluitoare despre judecătorul din Iaşi care a iscat un adevărat scandal la nivel înalt

De dragul iubitei sale, judecătorul din Iaşi care a iscat un adevărat scandal la nivel înalt a pus aparatură de înregistrare în apartamentul fostului ei soţ. Apoi a ajutat-o pe femeie să-şi scoată ilegal copiii din ţară. Judecătorul a fost chiar la un pas să îi obţină un post de director de bancă la Chişinău cu ajutorul fostului premier moldovean Vlad Filat.

26 oct. 2015, 12:25
Dezvăluiri uluitoare despre judecătorul din Iaşi care a iscat un adevărat scandal la nivel înalt

Cariera lui Dan Anton a avansat fulminant de la electrician, la judecător. Însă parcursul său în justiţie a fost presărat cu ilegalităţi. Până şi interlopii din clanul Corduneanu făceau referiri la el cu admiraţie. Asupra magistratului din Iaşi planează acuzaţii extrem de grave, multe dintre ele legate de o tânără moldoveancă, iubita lui.

Potrivit procurorilor, acum doi ani, Dan Anton a intrat în legătură cu doi afacerişti italieni stabiliţi la Botoşani. Le-a promis că îi ajută să deschidă o sucursală bancară la Chişinău. Judecătorul trebuia să intervină tocmai la premierul moldovean de atunci Vlad Filat. În schimb, italienii s-au angajat să o facă directoare pe iubita magistratului, dar şi să îi dea o sumă considerabilă de bani.

Citeşte şi: Judecătorul Dan Anton şi grefiera Mihaela Prelipceanu, arestaţi în dosarul de corupţie

Magistratul este căsătorit şi are trei copii, dar dragostea pentru tânăra moldoveancă i-a întunecat minţile.

Potrivit România TV, judecătorul a pătruns prin efracţie în apartamentul fostului soţ al iubitei sale. A montat cameră de supraveghere cu ajutorul căreia spera să obţină imagini compromiţătoare pe care apoi să le folosească pentru a-l şantaja pe bărbat.

Judecătorul a mituit până şi un gardian de şcoală ca să afle informţii despre fostul soţ al amantei.

Din dragoste, judecătorul a mituit mai multe persoane pentru a obţine informaţii despre fostul soţ al actualei sale iubite. Printre persoanele mituite se numără şi un poliţist de la frontieră care i-a ajutat să scoată copiii peste graniţă fără acordul soţului.

Lista infracţiunilor este, însă, mult mai lungă. În cârdăşie cu un fost senator, judecătorul a promis că va
interveni la colegii săi pentru a scăpa de pușcărie un traficant de ţigări. În acest moment, magistratul se află în arest preventiv.