Dezvăluiri ULUITOARE în cazul româncei ucise în Italia: A fost filmată cum murea şi apoi abuzată de ucigaş

Au apărut dovezi noi în cazul româncei de 18 ani, ucise în timpul unui joc erotic, de un italian. Poliţia a descoperit înregistrări care arată că fata a fost filmată în timp ce murea. Şi mai şocant este faptul că ucigaşul s-a înregistrat şi în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu trupul neînsufleţit. Acum, individul este acuzat de crimă cu premeditare şi de profanarea unui cadavru, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
12 sept. 2013, 15:53
Dezvăluiri ULUITOARE în cazul româncei ucise în Italia: A fost filmată cum murea şi apoi abuzată de ucigaş

O româncă de 18 ani, stabilită în Italia, a fost ucisă de un italian de 41 de ani, în timpul unui joc erotic. Ucigaşul montase camere de luat vederi în camera de motel unde a avut loc tragedia şi a filmat moartea fetei.

Poliţia a găsit în maşina lui Andrea Pizzicolo, de 41 de ani, înregistrări video care arată că a minţit anchetatorii. Italianul declarase că moartea Laviniei a fost un accident, tânăra murind strangulată cu două cabluri de plastic în timpul unui joc erotic. Asasinul mai declarase poliţiştilor că a încercat chiar să o resusciteze.

Filmele realizate chiar de criminal i-au şocat şi pe anchetatori. Ucigaşul şi-a plănuit cu sânge rece crima. Monstrul instalase mai multe camere video în camera închiriată la un motel din Lodi, unde s-a petrecut tragedia. Nu doar că şi-a filmat victima în timp ce murea, ci a abuzat de trupul neînsufleţit al acesteia în repetate rânduri.

Lavinia Simona Ailoaiei, de 18 ani, cunoscută pe internet sub pseudonimul Dora, a fost găsită moartă, pe un câmp, la sfârşitul săptămânii trecute. Românca era dezbrăcată, iar faţa sa fusese acoperită cu un prosop.

Prosopul pus pe faţa victimei şi provenit de la motelul unde a fost comisă crima, a permis poliţiei să îl aresteze pe monstru în mai puţin de 24 de ore. Anchetatorii cred că filmele şocante urmau să fie montate şi vândute pe internet.

Italianul, care are un copil de 5 ani, este acuzat de crimă cu premeditare şi profanarea unui cadavru.

Românca era originară din Botoşani, dar locuia de aproape doi ani în Italia, cu mama sa.