Dezvăluiri ULUITOARE. Şoferul care a muşcat un poliţist, dealer de DROGURI pentru VIP-uri VIDEO

Constănţeanul oprit miercuri seara de poliţiştii bucureşteni în apropiere de Piaţa Victoriei şi care l-a muşcat de mână pe unul dintre oamenii legii se numeşte Bogdan Albu, iar în 2007 el a fost condamnat la şase ani de închisoare în Dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".

08 aug. 2013, 13:53
Dezvăluiri ULUITOARE. Şoferul care a muşcat un poliţist, dealer de DROGURI pentru VIP-uri VIDEO

Şoferul care miercuri seara a muşcat de mână un poliţist după ce a fost oprit în trafic se numeşte Bogdan Albu, iar în urmă cu opt ani a ocupat un rol important în Dosarul „Cocaina pentru VIP-uri”, în care au fost cercetate mai multe vedete, printre care Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, Raluca Sandu şi Robert Sandu, nepotul actualului preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

În Dosarul „Cocaina pentru VIP-uri”, Bogdan Albu era cel care le aducea droguri vedetelor. Potrivit România TV, acesta a ocupat şi funcţia de administrator al clubului Karma, unde poliţiştii le-au prins pe vedete că se drogau. De altfel, în 2007 Bogdan Albu a şi fost condamnat în acest dosar, la şase ani de închisoare şi a ieşit din penitenciar abia în urmă cu o lună.

Un alt membru al reţelei, Ion Radu Leonardo, a primit zece ani de închisoare, pentru că a organizat transportul, în Italia, a 100 de grame de cocaină într-un autovehicul modificat special în acest scop. Unul dintre supraveghetorii transportului, Octavian Arhip, a fost şi el condamnat la zece ani de închisoare.

Miercuri seara, Bogdan Albu a fost oprit la un filtru al poliţiei, a intrat în conflict cu oamenii legii şi l-a agresat pe unul dintre aceştia.