Dezvăluirile Evei Longoria. Vezi ce mărturisire a făcut actriţa despre noul ei iubit

Actriţa americană Eva Longoria, în vârstă de 37 de ani, a confirmat informaţia potrivit căreia are o relaţie cu un jucător de fotbal american în vârstă de 25 de ani.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 11:54
Dezvăluirile Evei Longoria. Vezi ce mărturisire a făcut actriţa despre noul ei iubit

Actriţa americană, una dintre vedetele serialului „Neveste disperate„, a confirmat, joi, în emisiunea de televiziune „Extra” că are o relaţie amoroasă cu un bărbat celebru. Acesta este Mark Sanchez, fundaşul echipei de fotbal american New York Jets, şi este cu 12 ani mai tânăr decât celebra actriţă.

Actriţa s-a despărţit cu câteva luni în urmă de un alt bărbat mult mai tânăr decât ea, Eduardo Cruz, fratele actriţei spaniole Penelope Cruz. Longoria şi Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani, şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au despărţit în luna iunie a acestui an.

Eva Longoria a obţinut divorţul de soţul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, în ianuarie 2011, după ce acesta, care are în prezent 30 de ani, a recunoscut că a înşelat-o.

Mark Sanchez a avut în trecut relaţii cu alte două actriţe americane – Hayden Panettiere şi Jamie-Lynn Sigler – şi cu modelul Kate Upton, unul dintre „îngerii” casei de modă Victoria’s Secret.


loading...