Dezvăluirile INCENDIARE ale Israelei: „I-am spus că mă culc cu el, însă cu o condiţie”

Israela a dezvăluit povestea primei nopţi de amor cu soţul eu Liviu Vodozov, cu 31 de ani mai tânăr decât ea.

20 iun. 2014, 07:45
Dezvăluirile INCENDIARE ale Israelei: „I-am spus că mă culc cu el, însă cu o condiţie”

Israela şi Liviu s-au cunoscut în 2007 în timpul unei excursii în Rhodos, cei doi fiind cazaţi la acelaşi hotel. Mai tânărul ei soţ s-a îndrăgostit la prima vedere şi a făcut tot posibilul să o cucerească.

Eram în calitate de bunică acolo, nu aveam planuri de iubit în acel moment. Nu l-am sesizat prima oară. I-a cerut pianistului să cânte Balada pentru Adelline, de Richard Clayderman, a venit, mi-a sărutat mâna şi m-a invitat la dans. M-a dat pe spate din prima, chiar dacă era pilit bine. Fiica mea m-a întrebat dacă o să accept invitaţia la dans a unui beţiv. Nu puteam să refuz. La ora 12 noaptea m-am retras în cameră, alături de nepoţii mei. A doua zi, m-am întors cu ai mei din excursie, iar el mă aştepta la recepţie. Mi-a spus că m-a aşteptat acolo toată ziua. Ne-am dus la piano bar. Nu mai dansase niciodată nimeni acolo. Până la noi doi. Ne-am potrivit la dans din prima şi culmea, l-am lăsat să mă conducă. La 12 noaptea mi-a zis că s-a îndrăgostit de mine, că îi sunt dragă. L-am lăsat acolo şi m-am întors în cameră„, a povestit Israela pentru Spynews.ro.

După câteva plimbări în miez de noapte şi dansuri sub clar de lună a venit timpul probei de foc: prima noapte de amor. Ea trebuia să plece alături de familie cu feribotul, într-un oraş vecin. Însă la recepţie Liviu o aştepta din nou.

I-am spus că plec, iar atunci el mi-a zis extrem de hotărât «Punem pariu că feribotul nu pleacă?». Atunci nu am ştiut cum să reacţionez. Mai târziu m-au sunat să îmi transmită ca feribotul nu mai pleacă, erau valuri prea mari. Aşa am deci să mă plimb cu Liviu prin Rhodos. La un moment dat mi-a zis că mă iubeşte şi că mă roagă să nu-mi bat joc de el. M-a emoţionat. Simţeam fluturi în stomac. I-am spus că mă culc cu el, însă cu o condiţie. A acceptat imediat. Aşa am plecat la un magazin de lenjerie intimă şi mi-am cumpărat un body foarte sexy, negru, cu dantelă, semitransparent. Pe la 4 dimineaţa ne-am dus în cameră. El a intrat în baie, iar eu m-am dus după el, să mă schimb. I-am spus să mă aştepte pe pat. Am ieşit, extrem de sexy, dar eram pudică rău. El m-a întrebat: «Ieşim undeva în seara asta, de te-ai îmbrăcat aşa?» Iar eu i-am explicat că e mai interesant să dezbraci. Atunci am descoperit că lenjeria mea intimă are nişte orificii în plus…Am avut parte de cea mai frumoasă noapte. Dimineaţa m-am trezit cu febră. Aveam 40 de grade„, a mărturisit Israela.