Dezvăluirile momentului! Cum l-au convins poliţiştii pe criminal să vorbească: Vă arat unde am aruncat-o

Apar noi detalii din ancheta în cazul Caracal. Poliţiştii au reuşit să îl convingă pe criminalul Gheorghe Dincă să vorbească, acesta arătându-le într-un final unde a aruncat resturile omeneşti ale Luizei Melencu.

05 aug. 2019, 14:36
Dezvăluirile momentului! Cum l-au convins poliţiştii pe criminal să vorbească: Vă arat unde am aruncat-o

Zile în șir, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a oferit anchetatorilor piste false în cazul tragediei de la Caracal. În cele din urmă el a fost convins să vobească. Anchetatorii au găsit oseminte după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că acolo ar fi aruncat cadavrul Luizei Melencu.

Familia Luizei, primele reacţii după descoperirea oaselor lângă Caracal 

Potrivit unor surse G4Media.ro, Dincă ar fi fost convins de doi polițiști sa recunoască ce a făcut cu trupul Luizei. Aceștia au invocat liniștea sufleteasca a părinților Luizei și dreptul la înmormântare a ceea ce a mai rămas din fată.

Potrivit sursei citate, Dincă le-ar fi spus în jurul orei 11 „hai ca v-am plimbat toată săptămâna, dar pentru liniștea sufletului meu vă arat unde am aruncat-o pe Luiza”. Ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate după același tipar.

Inițial, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că a omorât-o pe Luiza și i-a aruncat apoi cadavrul în Dunăre. Potrivit informațiilor, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor ca a violat-o, a ucis-o, apoii-a ars cadavrul Luizei în arzătorul din curte la fel ca în cazul Alexandrei, apoi i-a aruncat cenușa și resturile de oseminte pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal.

Imagini şocante! Răpirea Alexandrei, filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o şi a legat-o, apoi au pornit spre centru