Dezvăluirile şocante ale unei mămici. Fiul ei a fost bătut şi târât prin clasă de o profesoară din Capitală

Mama unui elev al Liceului "Costin Kiriţescu" din Capitală a povestit în exclusivitate pentru România TV că fiul ei a fost bătut şi târât până în faţa clasei de o profesoară de matematică.

14 ian. 2014, 09:39
Dezvăluirile şocante ale unei mămici. Fiul ei a fost bătut şi târât prin clasă de o profesoară din Capitală

Trei anchete au fost demarate în total la Liceul „Costin Kiriţescu” din Capitală. Două profesoare sunt anchetate de comisia de disciplină pentru că ar fi cerut în mod ilegal bani elevilor. De asemenea, există şi o anchetă desfăşurată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti ce vizează întreaga conducere a liceului.

Mai mult, o mămică a dezvăluit pentru România TV că fiul ei a fost bătut şi târât de gât în faţa clasei de o profesoară de matematică a aceluiaşi liceu. Copilul a rămas cu urme vizibile pe gât, iar mama a decis să facă plângere la poliţie.

„A fost la ora de română. Fata de serviciu a venit şi le-a zis să se joace pe telefon că în acel timp doamna de română a fost internată în spital. Între timp a intrat o doamnă de matematică, care am o reclamaţie la poliţie împotriva dânsei şi le-a zis să stea în bancă sau să scoată o carte din ghiozdan. El nu a auzit, în momentul acela a ţipat la el, s-a dus până în spatele clasei, l-a luat de gât şi l-a adus din ultima bancă, până în prima bancă la el, la banca lui târându-l de gât prin toată clasa”, a povestit mămica.

Aceeaşi mămică a povestit că diriginta clasei îi obligă pe elevi să cumpere culegeri pe care ea le vindea la suprapreţ.

CITEŞTE ŞI Mama unui elev de la Şcoala 10: Am dat bani de cadouri. Nemulţumirile învăţătoarei ne-au jignit

În plus, profesoara percepea taxe pentru orice. Ea le cerea elevilor câte 15 lei pentru greşeli, absenţe sau teme nefăcute. Pretextul era că banii sunt folosiţi pentru dotarea cabinetului de franceză. Cei care nu plăteau taxa de laborator erau sancţionaţi cu scăderea notei la purtare.