Dezvăluiri ŞOCANTE despre moartea politicianului UCIS. Criminalul şi-a făcut SELFIE cu telefonul victimei şi l-a postat pe FACEBOOK

Informaţii şocante din cazul asasinării politicianului din Bihor. După ce şi-a înjunghiat victima, agresorul s-a întors la locul faptei şi a mutilat-o cu o lopată. Şi-a buzunărit victima, i-a luat telefonul şi a vorbit ore întregi. Apoi şi-a făcut selfie şi a postat pozele pe Facebook.

17 ian. 2017, 06:27
Dezvăluiri ŞOCANTE despre moartea politicianului UCIS. Criminalul şi-a făcut SELFIE cu telefonul victimei şi l-a postat pe FACEBOOK

Duminică s-a împlinit o săptămână de la uciderea fostului președinte al organizaţiei locale a PRM, agentul imobiliar Gheorghe Baciu, găsit plin de sânge și desfigurat în curtea unei case pe care urma s-o vândă. Criminalul, un localnic de 28 de ani, Csomos Ferenc, a fost încătușat și trimis după gratii, în arest preventiv, scrie ebihoreanul.ro.

Csomos Ferenc și-a buzunărit victima, luându-i telefonul mobil, pe care apoi l-a folosit vorbind în neștire. Și nu doar atât, căci a intrat şi pe Facebook, să-și posteze propriile poze făcute cu acelaşi telefon, dar şi bancuri și sfaturi amoroase culese tot de pe internet.

„Nu plânge după trecut. Deja a trecut. Nu te stresa pentru viitor. Încă nu a sosit. Trăiește prezentul și fă-l de neuitat”, a postat Csomos Ferenc în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, imediat după crimă.

În seara de duminică, când vestea crimei apăruse deja în presă, tânărul continua socializarea online, împrăştiind sfaturi pentru îndrăgostiți: „E greu să găsești persoana care să vadă binele din tine. Cea care nu te va lăsa, dacă vei vrea să pleci, și care te va iubi doar pe tine. Să găsești persoana care te va susține la nevoie, care te va face să râzi, care te va accepta așa cum ești, cu bune și rele. Dacă o găsești, să nu-i dai drumul”.

Chiar dacă și-a recunoscut crima, Csomos Ferenc n-a fost convingător punând-o pe seama unei simple divergențe asupra prețului casei. Până una, alta, Csomos Ferenc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și, deocamdată, este acuzat de omor, faptă pentru care riscă închisoarea între 10 și 20 de ani.