Dezvăluiri incendiare făcute de iubitul lui Lili Sandu. Cel mai bine păstrat secret al relației lor: „Sper ca lucrurile astea să aibă un rezultat pe termen lung”

Silviu Țolu oferă detalii incendiare despre dinamica relației cu Lili Sandu, cunoscută prezentatoare de la Pro TV. Bărbatul a dezvăluit cum reușesc să păstreze aprinsă scânteia pasiunii și cum au depășit perioadele tensionate.

16 aug. 2023, 10:09
Dezvăluiri incendiare făcute de iubitul lui Lili Sandu. Cel mai bine păstrat secret al relației lor: „Sper ca lucrurile astea să aibă un rezultat pe termen lung”
Dezvcăluiri incendiare făcute de iubitul lui Lili Sandu. Cel mai bine păstrat secret al relației lor: „Sper ca lucrurile astea să aibă un rezultat pe termen lung”

Lili Sandu, celebra prezentatoare de la Pro TV, și Silviu Țolu formează unul dintre cuplurile cele mai admirate din lumea showbiz-ului românesc. Chiar dacă nu au oficializat legătura lor prin căsătorie, cei doi afirmă că relația lor este profundă și armonioasă, iar un act formal nu a fost necesar pentru a confirma sentimentele lor. Pentru ei, prioritar este să aibă o familie stabilă și fericită, în care să-și crească împreună copilul.

Citește și: Lili Sandu s-a îngropat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost greu să mă regăsesc”. Cum a ieșit din această pasă proastă

Ei înțeleg că fericirea copilului depinde în mare măsură de starea lor de bine, așadar, Lili Sandu și partenerul ei își dedică timp unul pentru celălalt și investesc în escapade romantice, elemente esențiale în relația lor. În lumina acestor aspecte, Silviu Țolu împărtășește modul în care reușesc să mențină aprinsă flacăra pasiunii în cuplul lor.

„Considerăm că vacanțele în doi sunt importante sută la sută în viața de cuplu. Nu am făcut o regulă în sensul să avem un obicei din asta. Dar de câte ori ni se ivește ocazia încercăm să avem câte o escapadă. Poate fi și un weekend sau o plecare de o noapte. Când am mai avut filmări am închiriat o cameră de hotel sau un apartament pentru o singură noapte. Am avut așadar și mici vacanțe, dar și vacanțe mai mari. Cum a fost de exemplu de ziua lui Lili, când am mers în Istanbul. Avem marele noroc că putem să îl lăsăm și cu bunicii, nu pentru multe zile, dar un weekend ne descurcăm”, a dezvăluit iubitul lui Lili Sandu pentru Fanatik.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” și Silviu Țolu au devenit părinți acum trei ani. De atunci, cei doi se dedică în mod egal în îndeplinirea responsabilităților și sunt angajați total în procesul de creștere a micuțului Thomas. Chiar mai mult, Silviu nu ezită să admită că poate să acopere rolul mamei în orice moment și, încă de la nașterea băiețelului lor, a fost un tată dedicat și implicat.

„Am fost implicat sută la sută, i-am schimbat și pampers, îl și spăl, îi și fac duș când e cazul și nu poate Lili. Pot să îi dau și să mănânce. E foarte important pentru mine să fiu alături de el și sper ca lucrurile astea să aibă un rezultat pe termen lung în bunăstarea lui”, a mărturisit Silviu Țolu.

Partenerul de viață al prezentatoarei de la Pro TV a dezvăluit și modul prin care au reușit să treacă peste dificultățile din relația lor. Timpul de după naștere a fost o perioadă extrem de provocatoare pentru Lili Sandu, iar el a fost un sprijin vital în acele momente.

„Au fost momente destul de dificile din punctul ăsta de vedere pentru că inițial te întrebi ce se întâmplă. Te gândești că nașterea unui copil nu este un lucru rău, greșit. Dar am avut noroc că nașul lui Thomas care este medic ginecolog specialist în fertilitate, îmi spunea mereu „Las-o, măi, că sunt hormonii”. Glumea așa și ne înveselea mereu. Am încercat să înțeleg lucrurile astea. Până la urmă, sprijinul trebuie să vină necondiționat. Mai ales dacă implică o chestie medicală. Au fost momente când nu înțelegeam stările ei, când am avut discuții. Dar am încercat să îmi aduc aminte că trece printr-o perioadă mai grea și trebuie să o susțin. Și măcar să nu înrăutățesc situația”, a mai dezvăluit partenerul lui Lili Sandu.

Citește și: Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Tolu nu s-au căsătorit: „Nunta era planificată”