Dezvoltatorii imobiliari sunt tot mai disperaţi: garsoniere şi vile tot mai ieftine

Vile la preţ de apartament şi garsoniere care costă cât o maşină medie. Sunt doar câteva dintre ofertele pe care le puteţi găsi la un târg imobiliar. În goana după clienţi, dezvoltatorii se bat în preţuri cât mai mici cu care să-i atragă pe românii care-şi caută locuinţe.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 14:17
Dezvoltatorii imobiliari sunt tot mai disperaţi: garsoniere şi vile tot mai ieftine

Locuinţele ieftine sunt cele mai căutate de către clienţi, aşa că dezvoltatorii imobiliari s-au orientat rapid. Astfel, o casă nouă se vinde şi cu 50.000 de euro.

„În aceşti bani intră o casă formată din parter şi etaj, la 124 merti pătraţi construiţi, cu 228 metri pătraţi de teren. Casa este finisată la cheie, cu absolut toate dotările incluse”, a declarat Daniel Iacoviţă, reprezentant al unui dezvoltator imobiliar, citat de România TV.

Există oferte şi pentru cei cu posibilităţi mai modeste.

„Cea de 19.500 de euro este poziţionată la parter, etajul 1 şi etajul 2, deci nu avem diferenţiere pe etaje la preţ. Au 24 metri locuibili”, spune un alt dezvoltator.

Asaltaţi de oferte, clienţii au devenit tot mai pretenţioşi şi au criterii clare. Printre acestea ar fi: calitatea finisajelor, locaţie, preţ, etc.

Mulţi dezvoltatori imobiliari au şi oferte de apartamente gata mobilate, iar locurile de parcare sunt de obicei incluse în preţ.