Diagnostic dur pentru Andreea Bănică. De ce boală suferă artista: „Este o umflătură acolo”

Andreea Bănică a primit un diagnostic neașteptat din partea medicului. De ceva timp, simptomele o supără, însă nu vrea să ajungă pe masa de operație.

04 mart. 2024, 15:12
Diagnostic dur pentru Andreea Bănică. De ce boală suferă artista: „Este o umflătură acolo”
Diagnostic dur pentru Andreea Bănică. De ce boală suferă artista: „Este o umflătură acolo”

Andreea Bănică a mers la medic pentru că simțea un disconfort de ceva vreme în zona abdominală. Pentru a se asigura că nu are nimic grav, deși are un stil de viață sănătos și activ, a consultat un medic.

Citește și: Andreea Bănică are aceleași probleme ca majoritatea femeilor. Diva nu se postează dimineața pe internet fără filtre. ”Nu duceam gunoiul nemachiată”

Diagnostic dur pentru Andreea Bănică

Andreea Bănică are 45 de ani și știe cum să se mențină în formă. Arată impecabil, știind exact cum să aibă grijă de corpul ei. Totuși, deși alimentația este regulată iar sportul constant, problemele de sănătate nu au ocolit-o.

Artista le-a povestit urmăritorilor săi că a încercat să amâne momentul vizitei la medic cât mai mult, însă simptomele deveniseră tot mai neplăcute, astfel că a ajuns la specialist. Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta le-a povestit internauților că, deși ține diete, mănâncă sănătos și face sport, se confruntă cu o umflătură la nivelul abdomenului care o deranjează destul de tare. Andreea Bănică spune că se simte balonată foarte des, iar în partea de jos a abdomenului are o mică umflătură. Pentru a rezolva problema, după mai multe amânări, aceasta a decis să meargă la medic.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a dezvăluit Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bănică are diastază abdominală, o boală care apare deseori în cazul femeilor care au născut. În ceea ce o privește pe cântăreață, aceasta este mamă a doi copii. Și deși singura modalitate prin care poate scăpa de această problemă este operația, vedeta nu își dorește să recurgă la această intervenție încă. Ea mai spune că deși nu suportă umflătura respectivă, este de mici dimensiuni, astfel că nu se va opera momentan.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

Citește și: Andreea Bănică, despre neîntelegerile cu soțul: „M-a deranjat mult, ajungeam să ne certăm foarte des…”