Andreea Bănică, despre neîntelegerile cu soțul: „M-a deranjat mult, ajungeam să ne certăm foarte des…”

Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele plăcute, dar și despre neînțelegerile din mariajul cu Lucian Mitrea.

07 ian. 2024, 09:28
Andreea Bănică, despre neîntelegerile cu soțul: „M-a deranjat mult, ajungeam să ne certăm foarte des…”

Andreea Bănică, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, și-a construit nu numai o carieră de invidiat, ci și o familie superbă. Artista și Lucian Mitrea trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani și au doi copii, Sofia și Noah. Cântăreața a povestit că au existat și momente tensionate în mariajul cu Lucian Mitrea, dar că au reușit să treacă peste ele.

Citește și: Bianca Drăguşanu îşi schimbă total înfăţişarea, dar rămâne la braţul lui Gabi Bădălău: „Îmi repar toată faţa, a fost stricată de forma buzelor”

 

De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul din funcția de manager

Andreea Bănică a dezvăluit că mariajul ei și Lucian Mitrea nu a fost doar lapte și miere. Vedeta a explicat că toate discuțiile dintre ei aveau loc atunci când venea vorba de cariera artistei, acesta fiind și motivul pentru care Andreea Bănică a decis să-l concedieze pe soțul ei din funcția de manager și să angajeze o altă persoană în locul acestuia, scrie Viva.

Probabil, în ziua de azi lumea nu concepe un astfel de cuplu, atât de bine sudat și cu o iubire atât de mare, ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească. Într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea și în ceea ce privește profesia mea, acolo m-a deranjat mult, acolo m-a mustrat cel mai mult. Aici am văzut o latură a tatălui meu pe care am regăsit-o în Lucian.

Citește și: Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta și-a revenit cu greu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină”

Da, l-am concediat, i-am spus la un moment dat că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente, i-am spus că vreau să-mi caut un tour manager și prin el să avem discuțiile. I-am spus că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele, pentru că ajungeam să ne certăm foarte des”, a povestit Andreea Bănică.