Dialog savuros între Volodimir Zelenski şi o adolescentă rănită în bombardamente: „Deci am ocupat TikTok?”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut o nouă vizită la unul dintre spitalele din Kiev pentru a le da curaj, dar şi pentru a le mulţumi victimelor războiului. Pe unul dintre paturile lângă care s-a oprit se afla o adolescentă care, în timpul bombardamentelor, şi-a acoperit fratele mai mic cu propriul corp.

18 mart. 2022, 15:58

Dialog savuros între Volodimir Zelenski şi o adolescentă rănită în bombardamente. Katia Vlasenko și familia ei au fost răniţi în timp ce încercau să se adăpostească. Potrivit martorilor, adolescenta  de 16 ani și-a acoperit fratele mai mic cu propriul corp, scrie The Independent

Preşedintele ucrainean a purtat un dialog savuros cu adolescenta aflată pe un pat de spital. Fata a fost extrem de emoţionată de faptul că însuşi şeful statului a venit să o viziteze. Soții Vlasenko și fiica lor au fost vădit impresionați de gestul șefului statului. Katia a început să plângă și a reușit să îl salute pe președintele abia după câteva secunde bune după ce acesta a intrat în salon.

Citeste si Care este cea mai fericită ţară din lume. România a făcut un salt uriaş în clasament, surclasând Spania, Italia, Croaţia şi Grecia

Dialog savuros între Volodimir Zelenski şi o adolescentă rănită în bombardamente

Toată lumea te susține pe TikTok”, i-a spus Katia lui Zelenski, replică ce a stârnit zâmbetul preşedintelui.

Deci am ocupat TikTok?”, a întrebat el.

Zelenski i-a oferit adolescentei un buchet de flori albe și roz și a asigurat-o că, „deşi nu este ușor, facem ceea ce trebuie”.

Japonia și Australia au impus noi sancțiuni entităților ruse ca pedeapsă pentru invazia Ucrainei. Potrivit unei evaluări a serviciilor de informații militare din Regatul Unit, trupele ruse se confruntă cu o penurie de alimente și combustibil pe fondul „invaziei neclintite a Ucrainei” de către Moscova. Forțele președintelui rus Vladimir Putin sunt forțate să devieze „un număr mare” de trupe pentru a-și apăra liniile de aprovizionare, mai degrabă decât să-și continue ofensiva, a declarat Ministerul Apărării (MOD).

Președintele american Joe Biden urmează să vorbească vineri cu omologul său chinez, Xi Jinping, pentru a discuta, printre altele, despre „războiul Rusiei împotriva Ucrainei”, chiar dacă peste 350.000 de oameni rămân adăpostiți în orașul-port Mariupol.

Citeste si Efectele devastatoare ale ”micii arme nucleare” TOS 1A BURATINO, cu care ruşii au făcut ravagii la Cernihiv. Produce leziuni interne teribile, distrugând complet organele care conţin oxigen