Dialoguri spumoase ale lui Băsescu: despre must, whisky şi libido VIDEO

Traian Băsescu a fost artizanul multor dispute de-a lungul vremurilor, dar şi promotorul multor vorbe de duh, cum ar fi cele despre modul în care se bea whisky.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 09:17
Dialoguri spumoase ale lui Băsescu: despre must, whisky şi libido VIDEO

Credeţi sau nu, mustul este băutura preferată alui Traian Băsescu. Cât era comandant de navă detesta mirosul de alcool la orice om, după cum povesteşte chiar preşedintele. Mai târziu, chiar dacă a încercat ceva mai tare, tot băutura de struguri a rămas în topul preferinţelor lui Traian Basescu. Dar ştie să bea şi whisky …cu cap!

A devenit însă antologică scena de la Cârcotaşi, în care preşedintele dă lecţii despre cum se bea whisky …cu cap. Cel mai important detaliu este …gheaţa.

„Trebuie să te învăţ. Adu un pahar gol. pune patru cuburi de gheaţă. Adu şi sticla, pui până când pluteşte gheaţa. Uitaţi deosebirea între unul care ştie să bea whishy şi unul care bea ca prostul”, a spus şeful statului la Cârcotaşi.

Un alt dialog uluitor, cu tentă sexuală, a avut loc între Traian Băsescu, Monica Tatoiu şi Dumitru Dragomir! Înaintea unei emisiuni, cei trei, candidaţi pentru Primăria Capitalei la acea vreme, au discutat despre dorinţele sexuale în platoul de televiziune, înaintea unei dezbateri moderată de actualul senator Gabriela Firea.

Dragomir: Repetă în oglindă
Tatoiu: Ştiţi ce se spune, domnule Dragomir? Bărbatii isi pierd libidoul daca stau prea mult cu fata in oglinda.
Basescu: Eu la cat sunt de urat nu ma uit in oglinda, ca sa n-am nicio grija.

 

Scandal şi-n campania electorală din anul 2000, pentru Primăria Capitalei. Bârfe la cabina de machiaj şi jigniri, în platourile TV, între actualul preşedinte al României şi contracandidaţii săi de atunci. Traian Băsescu s-a luptat în vorbe grele cu Cătălin Chiriţă şi a intrat în ring, la propriu, cu Sorin Oprescu.

Chiriţă: Am fost cu măgarul asta, o autostradă n-ai fost in stare sa faci în România. Chiriţă (către producători): Daţi mai tare, să i se aşeze mintea.
Băsescu: Nu fi obraznic, Chiriţă!
Chiriţă: Câte kile aveau dosarele tale? 60? Acum au un kil?
Băsescu: Banii la FNI ţi-au susţinut campania, mă. Dacă pierzi eşti falit?
Chiriţă: Nu „mă” aici. Pe vapor la tine o vorbeşti, că eşti marinar. Aici suntem inginer şi marinar.

Băsescu şi Oprescu, imbracati ca pentru sport.
Oprescu: Pune-ţi gluga aia în cap, aşa.
Băsescu: Nu, lasă-mă fără glugă Cravata e în regulă?
Oprescu: Ţi-am adus şi eu un cadou. Am aşteptat să se stingă luminile, să nu…
Băsescu: Să vedem ce scrie. Băsescu, salvat de Oprescu…. Doctore, sunt gata să te iau medic de familie.