Diamant, smarald, rubin: ce energii bune îţi transmit cristalele preţioase

Publicat: Vineri, 10 Februarie 2017 15:54 // Actualizat: Vineri, 10 Februarie 2017 15:54 // Sursa: romaniatv.net

Smarald, rubin, amestist, diamant... fiecare piatră are o poveste și transmite energii protectoare. Pietrele prețioase sunt sinonime cu forța și puritatea. Poartă-le sub formă de pandantiv sau la încheietura mâinilor - și concentrează-te asupra fluxurilor benefice.

Foto: click!pentrufemei.ro

Diamantul, piatra motivației

Translucid sau bătând în nuanțe de roz sau galben, reprezintă invincibilitatea și puritatea, uniunea, perfecțiunea, iubirea eternă. Filozofii antichității își imaginau că axul lumii e format din diamante. Diamantul este numit și piatra împăcării. Se crede că diamantul transmite forță și motivație purtătorului.

Smaraldul dă încredere și seninătate

Miturile antice atribuie această piatră zeiței iubirii, Venus. Etalând sclipiri de un verde ca marea, cristalul de smarald simbolizează dragostea adevărată, vitalitatea cosmică, forța și fericirea interioară. Smaraldul dă încredere purtătorului. Culoarea sa verde calmează, aplanează conflictele, aduce seninătate. S-a dovedit științific că are calități terapeutice asupra ochilor.

Citeşte şi  Ce pietre ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Rubinul aduce forță spirituală și fizică

În Europa, rubinul roșu-sângeriu era plasată în centrul coroanelor regale, pentru a comemora patimile lui Iisus. Întruchipează pasiunea, tinerețea, voluptatea, curajul, lupta, forța vitală, dragostea. E bine să rubine asupra ta, fiindcă cristalele roșii stabilizează emoțiile și apără purtătorul de trădare. Aduce forță spirituală și fizică.

Ametistul, cristalul înțelepciunii

Violet-purpuriu, ametistul este supranumit „piatra episcopilor", pentru că întruchipează puritatea sufletului, fericirea, sinceritatea, umilința, înțelepciunea. Aduce echilibru interior, protejează contra gândurilor negre. Culoarea sa e un leac împotriva depresiei și stimulează dezvoltarea spirituală.

Safirul întărește uniunile și alungă ura

Albastrul său ireal reprezintă puritatea, înțelepciunea, nemurirea. Aduce răbdarea și înțelepciunea menite să întărească uniunile. Alungă ura. Safirul era venerat și la Roma, și în Egiptul Antic, în calitate de piatră a dreptății și a justiției. Egiptenii credeau că safirul controla mișcările astrelor și îl numeau „piatra stelelor".

Ce piatră semiprețioasă îți poartă noroc, în funcție de zodie

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cristale diamant diamante energii pozitive pietre pretioase rubin sfaturi specialişti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H