Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC. Fosta concurentă de la „Ferma” şi „Exatlon” s-a mutat în Canada VIDEO

Diana Belbiță (25 de ani) a fost învinsă de brazilianca Gloria de Paula (26 de ani) în gala UFC Las Vegas 48. Stabilită în Canada, fosta concurentă de la "Ferma" şi "Exatlon" are o singură vicorie în circuit!

20 feb. 2022, 09:59
Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC. Fosta concurentă de la „Ferma” şi „Exatlon” s-a mutat în Canada VIDEO
Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC

 

Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC. Fosta concurentă de la „Ferma” şi „Exatlon” căuta a doua victorie din UFC, după cea din vara lui 2021, însă a pierdut la puncte, după o decizie în unanimitate.

Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC. Fosta concurentă de la „Ferma” şi „Survivor” s-a mutat în Canada

Gloria De Paula a obținut prima sa victorie în cea mai importantă serie din MMA. Brazilianca a punctat mai bine cu loviturile de pumn și de picior, iar cei trei arbitrii au văzut-o câștigătoare în unanimitate.

Diana Belbiță a început mai agresiv meci, a căutat să domine centrul octogonului, în timp ce Glora De Paul a încercat s-o surprindă cu lovituri rapide. Brazilianca a avut o încercare de a duce lupta la sol în prima rundă, dar nu a reușit. Ulterior, a reușit să pareze mai bine loviturile româncei, dar cei trei arbitrii au decis că Diana Belbiță a câștiga runda. În runda secundă, De Paula a fost mai eficientă cu lovituri de jab și cu directele, reușind s-o rănească pe Belbiță și asigurându-și un punctaj mai mare. Runda a treia a fost echilibrată, iar în final, cele două luptătoare au încheiat duelul trimițând lovituri puternice, scrie GSP.

IMAGINI ŞOCANTE! Diana Belbiţă, umplută de sânge la primul meci în UFC. Vedeta de la Exatlon şi Ferma a fost bătută măr în cuşcă! VIDEO

„Credeam că am făcut ce era necesar pentru a câștiga, dar…” , a fost mesajul scurt scris de Diana Belbiță pe Twitter, după meci. „Am fost foarte emoționantă. A fost greu, am simțit presiunea, dar asta m-a motivat. A fost greu să vin după două înfrângeri. Credeam că va fi mai ușor s-o pun la podea, dar ea se apară foarte bine. În mintea mea, urma să se întâmple altceva. Credeam că am câștigat toate rundele, dar în pauze cei din echipă îmi spuneau că e foarte echilibrat și că trebuie să forțez”, a spus Gloria De Paula.