Diana Dumitrescu, în stare de şoc: Scriu acest mesaj cu lacrimi în ochi. Nu imi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru

STELA POPESCU A MURIT. Diana Dumitrescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant despre Stela Popescu. Actriţa este în stare de şoc după aflarea veştii că doamna comediei româneşti a încetat din viaţă.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 15:10

STELA POPESCU A MURIT Stela Popescu a fost găsită fără suflare, joi, în locuiţa sa din Bucureşti. Fiica adoptivă a Stelei Popescu a fost cea care a găsit-o. Porivit unor surse din cadrul anchetei, uşa locuinţei actriţei era închisă însă televizorul, aprins. Fiica Stelei Popescu a fost cea care a anunţat autorităţile. Medicii sosiţi la fata locului nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul. 

În urma necropsiei s-a constatat că Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

„Sunt in stare de soc. Scriu acest mesaj cu lacrimi in ochi si nu imi vine sa cred ca s-a intamplat acest lucru. Stela Popescu a fost mai mult decat un simplu actor pe scena pentru mine, a fost un mentor, a fost un om care prin simpla forma de a fi mi-a dat lectii de viata, artistul de la care am furat meserie de-a lungul anilor si care a stiut intotdeauna cum sa te sfatuiasca. Un om cald, bland, rabdator, talentat, frumos… S-a dus! Dumnezeu sa va odihneasca, doamna Stela Popescu! Veti ramane mereu in inima mea!”, a scris Diana Dumitrescu pe pagina de Facebook.

Vezi si: Detalii şocante ies la iveală după moartea Stelei Popescu. În seara galei, actriţa nu a ştiut drumul spre casă

STELA POPESCU A MURIT. Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost depus vineri la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 15.00 în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.