Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, un divorţ cu scântei, care a adus-o pe actriţă în pragul depresiei: „Am avut un atac de panică foarte urât. Nu puteam să mă opresc din plâns”

Păreau făcuţi unul pentru altul, dar în momentul în care au avut la dispoziţie mai mult timp de petrecut împreună şi-au dat seama că nu este aşa. Căsnicia actorilor Diana Dumitrescu şi Ducu Ion a lua sfârşit după doar patru ani.

11 iun. 2021, 12:40

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2013. La opt ani de la divorţ, actriţa şi-a găsit puterea să povestească despre acea perioadă cruntă din viaţa ei. Invitată la Metropola TV, actriţa a povestit că întreaga experienţă a fost un coşmar.

Terapia a reînvăţat-o să trăiască din nou

Pentru că nu a putut gestiona singură toată avalanşa de emoţii cu care a venit divorţul la pachet, Diana a apelat la un terapeut.

Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de ani la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo„, a declarat Diana Dumitrescu.

Citeste si Cum arată acum Valentin Dinu de la Românii au talent. Artistul a revenit în atenţia publicului după ce a lansat o piesă cu Theo Rose

Actriţa mărturiseşte că procesul de vindecare i-a luat foarte mult timp, dar, cu ajutorul terapiei, a învăţat să trăiască din nou.

Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou„, a continuat artista.

Cum s-a manifestat depresia la Diana Dumitrescu

În primul rând, lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă„, a povestit Diana.

Psihoterapia a reuşit să-i dea un restart, iar Diana Dumitrescu are acum viaţa la care a visat.

Diana Dumitrescu desfiinţează zvonul potrivit căruia Ducu ar fi înşelat-o cu Adela Popescu

S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Citeste si Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

Pur si simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, a spus Diana Dumitrescu, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV


loading...
Partenerii noștri